STOP THE PRESS!

Nuorisomusikaali Lappeenrannan kaupunginteatterin Teatteriklubin aiheena

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet huhtikuun Teatteriklubille tiistaina 25.4. klo 17.30 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs). Tällä kertaa klubilla käsitellään yhteistyömusikaalia Nahkatakkinen tyttö. Keskustelutilaisuus päättyy noin klo 19.

Dingon musiikkiin perustuva Nahkatakkinen tyttö on toukokuun ja samalla kevätkauden viimeinen ensi-ilta Lappeenrannan kaupunginteatterissa. Nuorisomusikaali tehdään Suurelle näyttämölle yhteistyössä Lappeenrannan lukioteatterin kanssa ja sen ohjaa Marika Kesseli. Nuorten lukiolaisten lisäksi lavalla nähdään kaupunginteatterin näyttelijät Jussi Johnsson ja Sanna Kemppainen.

Nahkatakkisen tytön valmistumisprosessia on voinut seurata työryhmän ylläpitämästä blogista http://kohtinahkatakkista.blogspot.fi/. Ensi-ilta on torstaina 11.5. ja näytelmää esitetään toukokuussa vain kahdeksan kertaa.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumisia järjestetään kerran kuussa tiistaisin. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura.