STOP THE PRESS!

Odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle

J.K. Tamminen - KilpimiesJ. K. Tamminen
Kilpimies

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö, rikosylikomisario Jouko Aro odottaa tuomiotaan, mutta huumekauppa ei ole pysähtynyt hänen pidätykseensä. Hänen työnsä jatkaja, komisario Raimo Korhonen joutuu taistelemaan paitsi entisiä myös uusia vihollisia vastaan. Rikosten ja valheiden tahmainen verkko tuntuu ympäröivän häntä ja hänen kollegoitaan, eikä enää ole helppoa tietää, kehen voi luottaa. Kuka on kuka? Kuka suojaa ja ketä? Kuka on Kilpimies ja minkä vuoksi?

Kilpimies on terävä aikalaisromaani kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden toiminnasta Suomessa ja naapurimaissa. Se näyttää maailman, jossa paha antaa enemmän toivoa ja mahdollisuuksia kuin hyvä. Maailman, jossa korruptio on tehokkaasti hyötykäytössä.

Kirja on odotettua jatkoa J. K. Tammisen Pasilan mies -kirjalle. Se vie lukijan rikosten maailman syövereihin ja kokemuksiin, jotka ravistelevat lukijan arvomaailmoja.

Kilpimies
ISBN/EAN 978-952-312-446-2
Luokka 84.2
135 x 210 mm
Sidottu, suojapaperi
246 s.
Ilmestyy viikolla 17/2017

J. K. Tamminen on lakimies, rikostutkija ja teologi, joka kirjoittaa väitöskirjaa kauppakorkeakoulussa johtamistieteissä. Toisaalta hän on entinen ammattirikollinen, joka osasi lopettaa oikeaan aikaan. Vuodet rikosten maailmassa olivat kokemus, jossa arvomaailma hioutui opintojen ja rikosten vuorotellessa. J. K. Tamminen ei kadu menneisyyttään, vaan toteaa ryhdikkäästi: “Yhdet puheet!” Tamminen on aiemmin julkaissut kirjat Pasilan mies sekä Konkursseja ja muita konnuuksia – Talousrikollisen muistelmat.