STOP THE PRESS!

TTT-Klubin vappuviikonlopussa Luolamiehen poika, Pelle Miljoona ja Eeva Kontu

Vapunpäivää juhlitaan tänä vuonna maanantaina, joten juhlahumuun voi heittäytyä jo hyvissä ajoin. TTT-Klubilla vappua juhlistetaan tyylikkäästi hyvien esitysten äärellä perjantaina 28.4. ja lauantaina 29.4.

Erityisesti lapsiperheiden vanhemmille ja isovanhemmille sopii rentoutuminen Luolamiehen poikaa katsomalla. Tämä koomisen koskettava esitys nähdään lauantaina 29.4. klo 19. Luolamiehen poika on lajityypiltään ”musiikillista stand upia”, ja tarina kertoo isistä ja äideistä sekä siitä, kuinka elämä muuttuu omien lasten myötä. Ketonen ja Myllyrinne -show’sta tuttu näyttelijä Panu Vauhkonen tekee suvereenisti kaikki roolit.

Lauantai-illan jälkimmäinen esitys TTT-Klubilla on Pelle Miljoonan keikka klo 22. Kuka olisikaan osuvampi artisti vappua vauhdittamaan? Vuonna 2012 perustettuun Pelle Miljoona United -trioon kuuluvat myös Tumppi Varonen ja Jukka Melametsä. Pelle Miljoonan tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Moottoritie on kuuma, Tahdon rakastella sinua, Väkivalta ja päihdeongelma, Pelko ja viha, Juokse villi lapsi. Pelle Miljoona sai Juha Vainio -sanoituspalkinnon vuonna 2015.

Vappuviikonlopun perjantaina klo 19 esiintyy Eeva Kontu ja Manserokin perintö, viimeistä kertaa kevään 2017 aikana. Manserockin ja suomipopin evergreenit sekä tamperelaiset klassikkorunot saavat yllättäviä ja räväköitä uustulkintoja.

Ovet klo 19 alkaviin esityksiin avataan klo 18 ja klo 22 alkaviin esityksiin klo 21.30.