STOP THE PRESS!

Elisa Viihteeltä tulossa uusi alkuperäissarja tilannekomedia Pää edellä

Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Pää edellä on katsottavissa elokuussa vain Elisa Viihteessä. Hulvatonta tilannekomediaa tähdittävät Kalle Lamberg, Lauri Tilkanen, Ylermi Rajamaa ja Kai Vaine.

Elisa Viihde on jo pitkään panostanut merkittävästi kotimaisiin elokuviin ja alkuperäissarjoihin. Pää edellä on järjestyksessään jo seitsemäs Elisa Viihteen alkuperäissarja.

– Asiakkaat ovat löytäneet hienosti alkuperäissarjamme: ne ovat Elisa Viihteen katsotuimpien ohjelmien joukossa, ja haluamme tuoda heille jatkuvasti uutta kiinnostavaa katsottavaa. Pää edellä -tilannekomedia esittelee myös joukon uusia tuoreita tekijöitä, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Mielenkiintoinen tekijätiimi

Uuden alkuperäissarjan takana on joukko tuoreita tekijöitä. Sarjan on ohjannut Jäppi Savolainen, ja koukuttavan käsikirjoituksen takana ovat Markus Laitinen ja Santeri Mäkinen.

Pää edellä on tilannekomedia kolmesta ystävyksestä, joilla on liikaa aikaa käsissään. Sarjan päähenkilöinä seikkailee kolme noin kolmikymppistä miestä: Santtu, Markus ja Aarni. He eivät ole laiskoja – heillä vain on varsinaisten töiden sijaan paljon parempaakin tekemistä. Tärkeintä heidän pienessä maailmassaan on olla oikeassa. Tai ainakin enemmän oikeassa kuin joku toinen heistä: tämä johtaakin heidät mitä kummallisempiin tilanteisiin ja ongelmiin.

Pääosissa esiintyvät Kalle Lamberg, Lauri Tilkanen, Ylermi Rajamaa ja Kai Vaine. Pääosanesittäjien lisäksi eri jaksoissa esiintyy lukuisia vierailijoita, kuten Shirly Karvinen, Anu Sinisalo, Wanda Dubiel, Iikka Forss, Alina Tomnikov ja Lotta Kaihua.

 

Sarjan tiedot

Ohjaus
Jäppi Savolainen

Tuottajat
Tarja Ahava, Riina Kullas, Roope Lehtinen, Jarkko Luoma

Konsepti & käsikirjoitus
Markus Laitinen, Santeri Mäkinen

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö

Moskito Television Oy

Tuotanto
Elisa Viihde