STOP THE PRESS!

Hitti soikoon -revyy kokoaa Finnhits-tähdet Euraan

Hitti soikoonKesäisen Suomen uutuushitissä mukana mm. Danny, Meiju Suvas, Eini sekä Ilkka Koivula

Uusi Hitti soikoon -revyy tuo isoimmat Finnhits-tähdet heinä-elokuussa Euran Lomakeskus Sieravuoreen. Esityksen kaarti on vaikuttava: kesäillan taikaa ovat luomassa vakinäyttelijöinä Ilkka Koivula, Meiju Suvas, Katja Lukin sekä Dimitri Keiski, ja tähtiartisteina loistavat Danny, Eini, Freeman ja Vicky Rosti.

Hitti soikoon -ohjaaja ja -käsikirjoittaja Ville Virkkunen on iloinen päästessään tekemään jälleen suomiviihteen perinteitä vaalivaa revyytä.

”On hienoa päästä tekemään kunniaa lapsuuden sankareille. Niille artisteille ja musiikille, joka on soinut vanhempien auton kasettisoittimessa tai kotona levysoittimella. Mukana on kaikkea sitä mitä kunnon kesäteatterin kuuluu ollakin eli kesää, aurinkoa, huumoria, rakkautta ja Finnhitsejä”, Virkkunen kertoo.

Meiju Suvakselle legendaariset biisit tuovat hienoja muistoja.

”Finnhitseistä tulee mieleen onnellinen ja huoleton lapsuus ja laulukilpailuleikit ja rumpujen paukuttelu muun muassa Tapani Kansan laulujen tahdissa. Olen oikeastaan kasvanut aikuiseksi käsi kädessä Finnhitsien kanssa. Pienestä pitäen kävimme kavereiden kanssa ostamassa uusimmat toivelauluvihkoset ja niitä laulettiin suureen ääneen läpi. Enpä olisi uskonut, että vielä 80-luvulla, kun Finnhitsit jatkuivat, olisin itsekin mukana Finnhits-levyillä ja niissä pienissä toivelauluvihkosissa. Elämä ilman Finnhitsejä olisi ollut aika tyhjää”, Suvas tuumii.

Ville Virkkunen toteaa samalla Hitti soikoon -revyyn olevan jatkoa hänen työstämilleen menneitä viihdesukupolvia kunnioittaville esityksille. Virkkunen on ohjannut ja käsikirjoittanut aiemmin muun muassa Onnen kerjäläiset – Jaakko Teppo musikaalin, Esa Pakarisen 100-v-juhlarevyyn, Speden Naisen logiikka -retrokomedian ja Mikko Alatalon musiikkiin pohjatuvan Ihmisen ikävä toisen luo -musiikkinäytelmän.

Kaikille sallittu musiikkihupailu kertoo ruusutarhan omistajan tyttäreistä Vikistä, joka joutuu melkoiseen seikkailuun lähtiessään toteuttamaan unelmaansa halki kesäisen Suomen. Matka ei suju mutkitta, mutta esteet on tehty voitettaviksi, rakkaus roihuaa ja unelmat siivittävät yli vaikeuksien.

”Revyytä on kirjoitettu ja ohjattu suurella sydämellä ja suomiviihteen juuria kunnioittaen. Se on nostalginen matka menneisiin kesiin ja nuoruuteen”, Ville Virkkunen lupaa.

www.hittisoikoon.fi

www.sieravuori.fi

Hitti soikoon

Käsikirjoittaja /ohjaaja: Ville Virkkunen

Näyttelijät: Ilkka Koivula, Meiju Suvas, Katja Lukin, Dimitri Keiski

Vierailijat: Danny, Eini, Freeman ja Vicky Rosti

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/Hitti-Soikoon-revyy-Lomakeskus-Sieravuori-Eura-lippuja/46254

Liput alkaen 27,50€

Näytösaikataulu ja esityskohtaiset vierailijat:
TO 13.07.2017 klo 19:00 FREEMAN JA EINI
SU 16.07.2017 klo 16:00 DANNY JA EINI
TI 18.07.2017 klo 19:00 DANNY JA EINI
SU 30.07.2017 klo 16:00 DANNY JA EINI
TI 01.08.2017 klo 19:00 DANNY JA EINI
PE 04.08.2017 klo 19:00 FREEMAN JA VICKY
SU 06.08.2017 klo 15:00 DANNY JA EINI

Ovet aukeavat tunti ennen esityksen alkua.

Kaikille sallitun esityksen kesto on noin kaksi tuntia ja se sisältää väliajan.