STOP THE PRESS!

Game Över –pelitapahtuma täyttää 10 vuotta

Pelitapahtuma Game Över 10 kutsuu kaikki pelaamisesta kiinnostuneet Lahden pääkirjastolle sunnuntaina 7.5. klo 11.00–15.00. Ikärajattoman ja maksuttoman tapahtuman järjestää kirjaston kanssa Lahden nuorisopalvelut.

Kymmenettä kertaa järjestettävän tapahtuman aikana voi tavata Zone VD:n ja Torbeliuksen muodostaman Torviduon tai haastaa otteluun kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena shakkimestariksi kohonneen Toivo Keinäsen. Tapahtumassa voi pysähtyä kuulemaan e-urheiluvalmentaja Aleksanteri Leinosen luentoa kilpapelaamisesta sekä tutustua uutuuspeleihin ja laitteisiin mm. Nintendolta, XBOX Onelta ja PS4:ltä. Mukana ovat myös mm. entisten Rovion työntekijöiden perustama oppimispelejä kehittävä Lightneer ja pelejä ja pelituoleja liikkumisen tukemiseksi kehittävä Exerium. Vanhempia pelejä voi ihailla Suomen Pelimuseon pisteellä tai tapahtuman ajaksi kootussa retropelinäyttelyssä. Pelialalla opiskelusta kiinnostuneiden on mahdollisuus tutustua alan koulutukseen Laajasalosta, Orivedeltä ja Kouvolasta saapuvien oppilaitosten pisteillä.

Game Över 10 -tapahtumassa järjestetään myös valtakunnallisen Suomi pelaa Kimbleä –turnauksen osakilpailu. Osakilpailusta on mahdollisuus edetä aina Porissa syyskuussa järjestettävään SM-finaaliin saakka, jonka palkintona on komeat 3000 €. Ilmoittautuminen Game Överissä järjestettävään osakilpailuun pääkirjaston lastenalueelle 6.5. mennessä.

Tapahtuman maskotti Keimo Kukko kutsuu kaikkia kanssaan juhlimaan Game Överin kymppisynttäreitä! Luvassa on pelattavaa, koettavaa ja hauskoja hetkiä koko perheelle!

Lisätietoja:

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/244719152644148/