STOP THE PRESS!

Legendaarinen Sirkka Tälli tekee comebackin suomalaisen yhtyeen musiikkivideolla

Sirkka Tälli esittää Flamenco Queen Bitchiä Max and the Ducks yhtyeen musiikkivideolla Bitch Alice Is Back. Kappale julkaistaan kaikkialla maailmassa perjantaina 28.4 Video on kuvattu Espanjan Fuengirolassa TV studiolla.

Bitch Alice Is Back tarina pohjautuu Lewis Carrollin tarinaan ja Johnny Deppin tähdittämään Tim Burtonin ohjaamaan elokuvaan Liisa Peilimaassa. Lewis Carrollin alkuperäinen tarina on moniulotteinen sisältäen monia piiloajatuksia ja tasoja. Laulun tarina on leikkaus alkuperäisestä. Näkökulma on ”twisted”, jossa Liisa palaa jälleen ihmemaahan pilaamaan kaiken hauskan pahalta kuningattarelta.

Kappale on jatkoa yhtyeen menestyksekkäimmälle kappaleelle ”Who The Fuck Is Alice”, joka pohjautuu saman tarinan ensimmäiseen osaan Liisa Ihmemaassa. Koska Tim Burton teki jatko-osan elokuvaansa, piti yhtyeenkin tehdä oman näköisensa tarina tästä aiheesta.

Max and the Ducks on indie-yhtye, joka haluaa luoda omanlaistaan musiikkia, joka poikkeaa valtavirran nykytrendeistä. Videon käsikirjoitti ja ohjasi Jaana Monto sopimaan yhtyeen omaperäiseen musiikkiin ja ilmeeseen.

Yhtye yhdistää musiikissaan ja visuaalisessa maailmassaan kitchiä, tarinankerrontaa, moniuloitteisuutta ja piilomerkityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuden etsiä tarinoista monenlaisia ulottuvuuksia.

Max and the Ducks
Max and the Ducks on 8-vuotta vanha itsenäinen yhtye, joka tuottaa monipuolista indiemusiikkia. He ovat useana vuonna olleet kilpailemassa Sveitsin Euroviisu -ehdokkaaksi. Yhtyeen jäsenet Marcos Kuusjärvi ja Veli Eronen, työstää musiikkia Espanjan Costa del Solilla ja kappaleella soittavatkin useat siellä asuvat tunnetut suomalaiset muusikot. Max and the Ducks tuottaa myös radio-ohjelmia Radio Finlandialle ja Sibelius Sauna ja Sisu Radiolle Viroon. (www.radiofinlandia.net).

Bitch Alice Is Back FIMXD1600003
Sanat  Niina Maria Keppainen/ Marcos Kuusjärvi
Sävel: Marcos Kuusjärvi/Veli Eronen/Sammy Roiha/Jaakko Roiha
Muusikot: Marcos Kuusjärvi, Veli Eronen, Sammy Roiha, Jaakko Roiha, Niina Maria Kemppainen.

Linkki Bitch Alice Is Back videoon:
https://www.youtube.com/watch?v=FP6ixAMmw5k