STOP THE PRESS!

Uusi ennennäkemätön klubi-konsepti Suomeen

Helsinkiin syntyy uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisee kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta alkaen. Konsepti nähdään ensimmäistä kertaa ja vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa. Tapahtuma järjestetään kesän jokaisena keskiviikko-iltana ja paikalle odotetaan yli 6 000 hengen yleisöä.
Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Anna Puusta Ursus Factoryyn. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkahinnat, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

Liput iltoihin maksavat ennakkoon alk. 11 euroa. Nosturi tarjoaa myös KLUBI-passin (50 euroa), joka oikeuttaa pääsyn jokaiseen tapahtuma-iltaan sekä tarjoaa huomattavia erikoisetuja Elmun Baarissa. Lippujen myynti alkaa Ticketmasterissa 2.5. kello 9.00.

Nosturi on pitkän linjan konsertti-klubi jo vuodesta 1999 Helsingin Punavuoressa, jota ylläpitävä Elävän musiikin yhdistys tunnetaan värikkäästä historiastaan live-musiikin eteenpäin viemisessä. Nosturi tarjoaa vuodessa yli 100 keikkaa ja tuo nyt uudistetun klubi-konseptin Suomeen, joka menee ennen kaikkea musiikki ja elämys edellä.

Konsertit tuottaa yhteistyössä Nosturi, Elmun Baari ja ELMU RY: www.elmu.fi