STOP THE PRESS!

Julkisen taiteen teos kevätkotiin

EmmaShop  ja Company maljakot

Company Aamu Song ja Johan Olin Maljakot Espoon sairaalan Maljakkopuu -teosta varten kuva: Yehia Eweis / EMMA

EMMA Shop, Espoon modernin taiteen museon museokauppa yhdessä COMPANYn kanssa tuo myyntiin julkisen taiteen teokseen suunniteltuja suupuhallettuja, numeroituja kukkamaljakoita. Aamu Song ja Johan Olin (COMPANY) ovat suunnitelleet uuteen Espoon sairaalaan Maljakkopuu-teoskokonaisuuden, joka muodostuu metallisesta runko-osasta, jonka haarakkeisiin voidaan asettaa erikokoisia ja -värisiä suupuhalletusta lasista valmistettuja liukuvärjättyjä maljakoita. Teoksen maljakoita nyt saatavilla museokauppa EMMA Shopilta Espoosta sekä COMPANYn Salakaupasta Helsingistä.

Verkkokaupan osoite: http://shop.emma.museum/

Tuotetiedot: MALJAKKOPUU, Numeroitu,
Hinnat: Pieni 125,00 €, keski 140,00 €, iso 160,00 €
Värit: Liukuvärjätyt kelta-vihreä sekä sini-puna

Koko: Pieni 120 x 85 mm, keski 150 x 100 mm, iso 200 x120 mm
Materiaalit: Puumuottiin suupuhallettu lasi, liukuvärjätty
Valmistaja: Lasisirkus
Valmistusmaa: Suomi, Nuutajärvi

COMPANY
Aamu Song (s.1974) ja Johan Olin (s.1974) ovat muotoilun ja arkkitehtuurin parissa toimiva suunnittelijapari, joka tunnetaan nimellä COMPANY. Heidän työskentelylleen ominaista on ennakkoluulottomuus, huumori sekä perinteisiä rajoja rikkova ja muotoilua uudistava suunnittelu. He ovat toimineet hyvin monipuolisesti esine-, sisustus-, tapahtuma-, huonekalu- sekä graafisen ym. suunnittelun parissa. COMPANY toimii laaja-alaisesti monien erilaisten tekniikoiden, materiaalien sekä kulttuuristen traditioiden parissa. Tyypillistä heille on uudenlaisten ratkaisujen etsiminen, yhteisöllinen työskentelytapa ja poikkitaiteellisuus. Heillä on runsaasti kokemusta yhteistyöstä erilaisten teollisten tuotantotahojen kanssa sekä suunnittelusta julkiseen tilaan. He ovat osallistuneet lukuisiin näyttelyihin ja tapahtumiin Suomessa ja kansainvälisesti. COMPANY sai vuonna 2010 muotoilun valtionpalkinnon.

EMMA Shop sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, Espoon Tapiolassa. EMMA Shopin toiminnan tavoitteena on antaa museokävijöille uusia näkökulmia museoiden näyttelysisältöihin ja syventää asiakkaiden museokokemusta ja palvella näin kävijöitä entistä paremmin. Jokainen ostos tukee EMMAn toimintaa. EMMA Shop on avoinna näyttelykeskus WeeGeen aukioloaikoina.