STOP THE PRESS!

Fuelfood – pikaruokaa

FuelfoodFuelfood – pikaruokaa on Hanna Skytän suositun sarjan kolmas kirja, jossa neuvotaan energisten, ravitsevien ja nopeasti valmistuvien ruokien reseptejä arkeen ja juhlaan!

Sano hyvästit ähkylle, tukalalle ja väsyneelle ololle, vaivalloiselta tuntuville kokkaushetkille sekä pikaruokaloiden autokaistoille! Fuelfood pikaruokaa -kirja sisältää voimaruokaa, joka sopii päivän joka hetkeen.

– Fuelfood on mahdollisimman luonnollisista ja runsaasti ravinteita sisältävistä rakka-aineksista yksinkertaisesti valmistettua ruokaa, jonka keho osaa hyödyntää, Hanna Skyttä kertoo.

Kirjassa on reseptiosiot erilaisille valmistustavoille. Monet reseptit on mahdollista valmistaa gluteenittomasti ja maidottomasti ja ne sopivat myös laihduttajille.

– Yksi oivallinen arjen helpottaja on meal prepping, jossa osa ruoista ja annoksista valmistellaan etukäteen. Näin säästetään aikaa, rahaa ja pidetään ruokavalio monipuolisena, Skyttä kertoo.

Hanna Skyttä on tunnettu kekseliäistä, terveellisistä ja herkullisista resepteistään, joita on koottu aikaisemmin kahteen Fuelfood-kirjaan. Fuelfood-kirjojen lisäksi Hanna on luonut monille kotimaisille ja ulkomaalaisille eri kokoisille elintarvike-, urheilulisäravinne-, superfood- sekä ravintola-alan yrityksille reseptiikkaa sekä tehnyt tuotekehitysprojekteja. Hanna on myös esiintynyt useissa TV-ohjelmissa ravitsemusasiantuntijana ja toiminut lukuisten suomalaisten lehtien freelancer-toimittajana. Hanna toimii myös monien huippu-urheilijoiden sekä hyvinvointinsa optimoinnista kiinnostuneiden henkilöiden luottoravitsemusasiantuntijana.

Fuelfood – pikaruokaa
ISBN 978-952-7196-00-7
144 sivua