STOP THE PRESS!

Tammerfest tarjoaa runsaasti myös ilmaisohjelmaa

Tampereen kesä herää eloon Tammerfestin myötä 19.-22.7.2017. Nelipäiväisen tapahtuman ohjelma on tunnetusti monipuolinen, kun ohjelmaa on pääareena Ratinanniemen festivaalipuiston lisäksi kymmenillä klubeilla sekä Keskustorilla ja torin liepeillä sijaitsevalla Laikunlavalla. Tunnettujen valtakunnallisten artistien lisäksi tapahtumassa nähdään kiinnostavia paikallisia esiintyjiä sekä stand upia ja muuta viihdyttävää oheisohjelmaa.

Tammerfest tarjoaa: Keskustorilla maksutonta ohjelmaa keskiviikosta lauantaihin 19.-22.7.
Tammerfest on vuosittain halunnut tarjota yleisölle myös maksutonta ohjelmaa, jotta kaikilla on mahdollisuus päästä festaritunnelmaan. Tänäkin vuonna Keskustori on koko kansan olohuone, jossa estradille nousee jokaisena tapahtumapäivänä festivaalin virallinen avausartisti Kari Peitsamo. Keskiviikkona lavalle nousee lisäksi Hovimuusikko Ilkka, torstaina Ilkka Vainio ja Janus Hanski  & Viihteen Kenttämiehet Hitit ja Klassikot Show, perjantaina Samae Koskisen Korvalääke ja Elias Kaskinen & Päivän Sankarit sekä lauantaina Matti Johannes Koivu ja CatCat. Keskustorilla on myös juoma- ja ruokamyynti sekä runsaasti istumapaikkoja, joten paikalla voi viettää vaikka koko kesäisen päivän!

Laikunlavalla nautitaan musiikista, tanssista ja joogasta!
Keskustorin liepeillä, Vanhan kirjastotalon puistossa Laikunlavalla on luvassa myös maksutonta viihdettä, kun paikallisten esiintyjien Aleksi Wilund yhtyeineen, DALVK ja FM64:n lisäksi lavalla opastetaan swing-, salsa- ja lavatanssien saloihin! Tanssin lisäksi voi jokainen kokeilla ohjattua joogaa sekä Parkouria.

Tammerfestin monipuolisen klubiohjelman stand up –keikat sekä Klubin, Bar & Night Ilveksen ja Ilonan ohjelmat on julkaistu:http://tammerfest.fi/ohjelma Mukana ohjelmissa on niin iskelmää, eurodancea kuin metallia!

Tapahtuma on elämys myös ruoan osalta!
Herkullinen ruoka on yksi tapahtuman pääasioista. Ratinanniemen VIP-alueen ruokailusta vastaa Thai Papaya ja menua voi kurkistella jo ennakkoon: http://tammerfest.fi/perch/resources/tf-vipmenu-2017.pdf

Alueen mittava ruokatarjonta hellii makunystyröitä erikoisruokavaliot huomioonottaen. Kahvilatuotteita alueella myy Löfsbergsin kahvila ja Pyynikin Munkkikahvila sekä kevyempää syötävää salaattien ja patonkien muodossa tarjoilee Suburban. Tarjolla ovat myös laajat burger- ja tortillavalikoimat perinteistä festariruokaa unohtamatta. Paikallisuutta tuotevalikoimaan tuo Pop-Up Food Truck, jossa Tammerfest-makkaran lisäksi tarjolla on mm. Slow Food possua ja lihalautanen. Katso verkkosivuilta tarkempi listaus: http://www.tammerfest.fi/info 

Aikataulut julki
Ratinanniemen festivaalipuiston ja Keskustorin aikataulut ovat julki tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätiedot, ohjelma, liput:
www.tammerfest.fi

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi
Wanha Posti, Hämeenkatu 13, Tampere (vain Ratinanniemen ennakkolippuja)