STOP THE PRESS!

Kulttuuri puhdistaa ympäristöä – siivoustempaus Helsingissä pe 5.5.

Kulttuuri puhdistää ympäristöä - siivoustempausFinlandia-talo ja muut Töölönlahden toimijat järjestävät jo kuudennen kerran kevättalkoot Töölönlahden rantojen ja vesistön siistimiseksi perjantaina 5.5. klo 13 -16.

Tempauksella haluamme kiinnittää huomiota Töölönlahden ympäristöön ja sen luonnon monimuotoisuuteen. Suomi sata -juhlavuoden teeman mukaisesti yhdessä saamme enemmän aikaan.

Talkoot avataan klo 13.00 Finlandia-talon Café Verandan edessä. Paikan päällä jaetaan työvälineet ja siivousalueet, voit ottaa myös omat puutarhavälineet mukaan.  Osallistu minisroskistyöpajaan tai roskainstallaatioiden tekoon. Kaartin soittokunnan bändi musisoi klo 15.30 ulkona terassilla.

Finlandia-talo tekee pitkäjänteistä työtä ympäristöasioiden huomioimisessa ja vihreiden arvojen edistämisessä. Siivoustempaus toimii samalla yhdistävänä tekijänä Töölönlahdelle, josta on kehittymässä kaikille kävijöille viihtyisä ja toimiva kohtaamispaikka.

Siivoustempaus on osa Itämerihaasteen siivousviikkoa ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjaa 2017.

Siivoustalkoihin ovat kaikki kaupunkilaiset tervetulleita. Tule mukaan, vaikka koko perheen voimin nauttimaan puhtaammasta luonnosta.  Ilmoittaudu tapahtuman osoitteessa www.facebook.com/FinlandiaHelsinki

Mukaan ovat jo ilmoittautuneet mm. Suomen kansallisooppera ja -baletti, Musiikkitalo Oy, Kaartin soittokunta, OP ja Hiiop100.fi, Helsingin kaupunginorkesteri, EY, Baltic Sea Action Group (BSAG), Helsingin luonnonsuojeluyhdistys ry, Pidä Saaristo Siistinä ry, Ympäristövirasto, Itämerihaaste, Helsingin kaupungin ympäristökeskus, Kanresta Oy, Helsingin kaupungin rakennusvirasto, Stara, Roska päivässä –liike, Ympäristötaiteilija Kristiina Tuura ja Hei Helsinki ry, Heiccio Oy, Smile&Clean Oy, Sea Life Helsinki Oy, Finlandia Hall rotaryklubi ry.