STOP THE PRESS!

Jenni Vartiainen, Jaajo Linnomaa ja Robin SOS-Lapsikylän kampanjan keulakuvina

Lastensuojelujärjestö SOS-Lapsikylä sai eturivin julkisuuden henkilöt kertomaan unelmiensa toteutumisesta uudessa valokuvanäyttelyssä ja uutuuskirjassa.

Lapsia, nuoria ja heidän perheitään tukeva lastensuojelujärjestö SOS-Lapsikylä haluaa antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden unelmoida ja tavoitella unelmiaan perhetaustan lähtökohdista riippumatta. Tämä tavoite konkretisoituu ainutlaatuisessa ja uudenlaisessa hyväntekeväisyyskampanjassa keväällä 2017, kun markkinointiviestintäyhtiö Dentsu Aegis Network, Cocoa ja Sanoma toteuttavat SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjan.

Kyseessä ei ole vain kampanja, vaan ainutlaatuinen tarina. Arvostettu valokuvaaja Anthony Ubaud kasvoi itse Espoossa Tapiolan SOS-lapsikylässä ja hän haluaa nyt antaa takaisin järjestölle kiitoksena saamastaan tuesta ja mahdollisuuksista.

Lapsikylässä tarjottu turvallinen nuoruus ja monet harrastukset toivat elämään sisältöä ja ohjasivat nuoren miehen lopulta valokuvaajaksi. Nyt Anthony elää omaa unelmaansa valokuvaajana ja perheenisänä.

Suuria unelmia näyttelynä ja kirjana – julkkikset kannustavat unelmoimaan

Anthonyn oma onnellinen tarina antoi lähtökohdat Suuria unelmia -kampanjalle sekä valokuvanäyttelylle että kirjalle, jossa päätähtinä nähdään julkisuudesta tuttuja tähtiä kuten laulajat Jenni Vartiainen ja Robin sekä juontaja Jaajo Linnonmaa.

Kampanja haluaa herättää keskustelua unelmoinnin ja harrastusten merkityksestä lapsen ja nuoren elämässä. Koskaan ei tiedä mihin lapsena aloitettu harrastus voi johtaa tai mitä esteitä unelmoinnin voima voi ylittää.

Suomen eturivin tähdet paljastavat Anthonyn vaimon, Anu Ubaudin, Suuria unelmia -kirjassa tarinoita esimerkiksi rohkeudesta, itseluottamuksesta ja myös epäonnistumisista. Kiehtovissa henkilötarinoissa he avaavat myös suhdettaan unelmiin ja kertovat, miten heidän omat haaveensa ovat toteutuneet.

Suuria unelmia -näyttely on esillä Sanomatalon käytävägalleriassa 26.5.–23.6.2017

Näyttelyn uniikit signeeratut teokset huutokaupataan Huuto.netissä. Teosten kauppa on avoinna näyttelyn ajan 9.6.–23.6.2017, huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylälle.

Suuria unelmia -kirja julkaistaan toukokuun lopussa. Osa kirjan tuotoista ohjataan kampanjan hyväksi.

Lahjoita unelma lapselle: http://unelma.sos-lapsikyla.fi/