STOP THE PRESS!

Poppamies tuo maittavia uusia tuotteita grillikauteen

Tämän grillikesän trendeihin kuuluat vahvat maut. Poppamies vastaa tähän huutoon tuomalla markkinoille Jamaican-sarjan johon kuuluu aitoon Karibian henkeen tehdyt BBQ-kastike sekä RUB-mauste.

Lisäksi monipuoliseen makuun ja kaikkeen ruoanlaittoon sopiva One For All mausteseos on Poppamiehen suositun RUB-maustesarjan uusin tulokas.

Poppamies Jamaican BBQ & marinade

Aitoon Jamaican Jerk -henkeen tehty grillaus- ja yleiskastike. Dippaa grilliruokia, valele ruoalle grillatessa, marinoi tai mausta pannulla paistaessa. Myös pataruoat, kastikkeet ja Street Food-ruoka saavat uutta potkua Jamaican BBQ:lla!

Poppamies Jamaican Rub & Seasoning

Aitoon Jamaican Jerk-henkeen tehty mausteseos sopii kaikille valmistustavoille pannulta avotuleen tai kattilaan. Jamaican makumaailma on vahva ja mausteseosta voikin käyttää joko maltillisesti tai reilulla kädellä.

Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta.

Poppamies ONE FOR ALL Rub & Seasoning

Täynnä makua ja sopivasti makeutta. ONE for ALL on yhdistelmä toinen toistaan tukevia mausteita ja tekee siitä sopivan lähes kaikelle. Valmistaessa käytä keskilämpöä tai kovemmalla lämmöllä mausta vasta viimeisten minuuttien aikana.

Poppamiehen RUB-mausteet sopivat kuivamarinointiin eli lihaan hierottavaksi, sekä yleiseen maustamiseen kotikeittiössä tai grillin äärellä. Mausteseos sopii myös savustettavalle lihalle. Mausteessa ei ole mitään ylimääräistä, kaikki ainesosat on hierottu tasapainoon makujen, suolan ja makeuden osalta. Maustetta on tarkoitus hieroa lihaan reilusti, n. 40-50 g per kilolle lihaa.

Lisätietoja www.poppamies.fi