STOP THE PRESS!

Maukka ja Väykkä riemastuttavat Tahkon kesäteatterissa heinäkuussa

 Maukka ja Väykkä ja syntymäpäiväTahkon kesäteatterissa, Tahko Spa Areenalla nähdään tänä vuonna lapsille ja lapsenmielisille suunnattu näytelmä Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä. Tämä hyvän tuulen lastennäytelmä on samalla osa Tahko Kids –etuja. 

”Teatteriesitysten on todettu kiinnostavan kovasti Tahkolla lomailevia perheitä. Eri näytöksiä on ollut tarjolla useampaan otteeseen vuoden aikana, nyt on vuorossa hykerryttävä parivaljakko Maukka ja Väykkä”, iloitsee Tahkon tapahtumien kehityspäälikkö Karolina Huuhtanen.

Tänä kesänä nähtävä kaveriseikkailu perustuu Timo Parvelan suosittuihin lastenkirjoihin. Pohjimmiltaan kyseessä on riemastuttava tarina ystävyydestä. Näytelmän pääparina on Maukka-kissa (Timo Julkunen) ja Väykkä-koira (Mona Lehtola). Tarina saa alkunsa siitä kun Maukka odottelee kärsimättömänä syntymäpäiväjuhliaan.

”Voisimmeko juhlia syntymäpäiviäni etukäteen, kun tämä on niin mukavaa? Juhlittaisiinko vaikka huomenna?”, pohtii Maukka näytelmässä elämän totuuksia.

Ja millaiseen ajatusketjuun syntymäpäivien viettäminen viekään katsojan:

”Kissa vieköön, jos syntymäpäivänä sattuu pomppaamaan sängystä väärällä jalalla. Kiukun keskellä ei tule huomanneeksi edes mitä ympärillä tapahtuu: miksi Väykkä ei ole hankkinut syntymäpäivälahjaa? Entä miksi Kana von Got sekoilee sanoissaan ja mitä kummaa Vuohi Mäk Käkätin kantaa mukanaan? Tärkeintä elämässä on kuitenkin ystävä. Sellainen johon voi luottaa ja joka ei häviä suurenkaan harmin sattuessa.”

Näytelmän alkuperäistekstin on kirjoittanut Timo Parvela. Rooleissa nähdään Timo Julkunen ( Maukka ), Mona Lehtola ( Väykkä ) sekä Raisa Sorri ( Kana von Got ).

Esitykset tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 4.-6.7., 11.-13.7. ja 18.-20.7.2017 aina klo 16:00 alkaen. Esitys kestää noin tunnin ja lippuja voi ostaa mm. Tahko Spa Hotellin vastaanotosta. Lipun hinta on 9,50 €.

Tahko Spa Areenan ilmastoiduissa sisätiloissa esityksestä voi nauttia säällä kuin säällä ja tapahtumapaikkana se sopii myös liikuntarajoitteisille.

Maukka, Väykkä ja syntymäpäivä -esityksen lisäksi Tahkon Kesäteatterissa nähdään myös Finnvitsien Uudet kujeet -show, joka tarjoilee riemastuttavan kattauksen kansainvälisen tason viihdettä aikuiseen makuun samoina esityspäivinä klo 19:00 alkaen.