STOP THE PRESS!

Mauno Peppone palaa fanien toiveesta Suurelle näyttämölle perjantaina 12.5.

Mauno Pepponen extended

Kuva: Kari Sunnari

Kansa on puhunut! Vuonna 85 -musikaalin rakastettu roolihahmo, Mauno Peppone, palaa entistäkin mahtavampana TTT:n Suurelle näyttämölle. Mauno Peppone Extended on Suuren näyttämön mittoihin räätälöity versio TTT-Klubilla esitetystä Mauno Peppone: Elämä, Kuolema ja Comeback -showsta. Ensiesitys nähdään Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä perjantaina 12.5.

Peppone palaa Suurelle fanien pyynnöstä. He keräsivät addressiin 500 nimeä. Teatteri kuunteli fanien toiveen ja nyt olemme tässä.

Mauno Peppone Extended tarjoaa vauhdikkaan Rock’n’Roll -sirkuksen, maailmanluokan tanssiesityksiä ja räiskyvät bileet. Tällä kertaa hieman enemmän elänyt rock-tähti esittää valtavan määrän kaikkien tuntemia hittejä ja paljastaa kaiken rokkitähden urasta ja elämästä. Mauno Pepposen roolissa on Jari Ahola. Tarinan kertojana toimii komeaviiksinen rockprofessori Quintus Salokannel, Riku Suokas. Katkeransuloisia muistoja jakaa Mauno Pepposen suuri rakkaus Päivi, esittäjänä Petra Ahola.

Jari Aholalle rooli on ainutlaatuinen. Hän on pukenut ylleen Mauno Pepposen farkkuliivit 11 vuoden ajan ja pelkästään TTT:ssä 482 kertaa. Hänen esittämänsä roolihahmo nousi yleisön suosioon Vuonna 85 -manserockmusikaalissa vuosina 2006-2013 Tampereen Työväen Teatterissa ja sen jälkeen 2012-2013 Kuuma kesä -musikaalissa Pyynikin kesäteatterissa. Vuonna 85 rikkoi kotimaisten musikaalikantaesitysten katsojaennätyksen 295 000 katsojallaan ja Kuuma kesä oli 2000-luvun katsotuin Pyynikin kesäteatterin tuotanto.

Mauno Peppone: Elämä, Kuolema ja Comeback sai ensi-iltansa 2013 TTT-Klubilla. Käsikirjoittajina ovat Vuonna 85 ilmiön käsikirjoittaja Heikki Syrjä ja käsikirjoittaja-ohjaaja Riku Suokas. Sitä esitettiin 2016 asti ja esityksiä oli 69.

Esityksiä on keväällä kaksi, perjantaina 12.5. ja lauantaina 13.5. Lauantain esityksessä juhlitaan myös Kasaribileitä. Sään salliessa on Hämeenpuiston terassi avoinna. Syksyn esitykset ovat 2.9. ja 9.9. sekä 4.11. ja 17.11., jolloin pikkujoulukansa pääsee jälleen nauttimaan Kasaribileistä.

Mauno Peppone Extended
Käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Syrjä ja Riku Suokas
Musiikin johto ja sovitus Pekka Siistonen
Koreografia Markku Nenonen
Pukusuunnittelu Tiina Huhtinen-Siistonen
Valosuunnittelu Sami Rautaneva
Äänisuunnittelu Affe Käkilehto
Kampausten ja maskeerausten suunnittelu Pia Kähkönen
Lavan suunnittelu Ari Toikka
Erikoistehosteet Esa Heikkinen
Videot Tuotantoyhtiö Legenda
Tuottajat Arja Ahrens (TTT), Ari Toikka (Bundespopstar Oy), Pekka Siistonen (Stone Factory Oy)

Rooleissa
Mauno Peppone Jari Ahola
Päivi Petra Ahola
Quintus Salokannel Riku Suokas

Alabama House Band
Pekka Siistonen, kapellimestari, koskettimet, laulu ja tanssi
Ari Toikka, rummut, laulu ja tanssi
Teemu Broman, basso, laulu ja tanssi
Loule So, kitara, laulu ja tanssi

Alabama Go Go Girls
Iina Toivonen, laulu ja tanssi
Maria Broman, laulu ja tanssi
Katri Liikola, laulu ja tanssi
Salla Juntunen, laulu ja tanssi