STOP THE PRESS!

Tosielämän Skam nyt Viafreessa – Russ2017

Russ2017RUSS2017 sarjassa pääset seuraamaan norjalaisten abien penkkareita. Nämä eivät ole aivan tavalliset penkkarit, vaan niitä juhlitaan kokonaisen kuukauden ajan! Abit hankkivat itselleen bilebussit, joilla kierretään ympäri Norjaa! Yksi bussi koostuu tytöistä ja toinen pojista. Joskus bussit kohtaavat ja juhliminen nousee uudelle tasolle! Jos tykkäät Skamista, RUSS2017 on kuin sinulle tehty!

Nyt on kaikille Skam-sarjan ystävillä tarjolla harvinaista herkkua! Uudessa dokumentaarisessa sarjassa seurataan oikeiden lukiolaisten legendaarista juhlaa, joka on parhaillaan käynnissä Norjassa. Miten aidon kuvan Skam lukion viimeisestä vuodesta antaa?

Norjassa lukio päättyy kuukauden mittaiseen bailukuukauteen, joka huipentuu itsenäisyyspäivään 17.5. Nyt abit asuvat bilebussissa, pukeutuvat haalareihin ja ryyppäävät julkisilla paikoilla. Viafreen alkuperäissarjassa lähdemme mukaan bilettämään!

Russ2017 -sarjassa seurataan kolmen bussiporukan tarinaa. Nordstrandilaiset kaverukset haluavat voittaa parhaan bilebussin palkinnon ja ovat sijoittaneet Bussen -projektiinsa jo huikeat neljä miljoonaa kruunua, mutta voitosta kilpailevat myös villit oslolaistytöt Tucker’s -bussillaan ja kristittyjen nuorten Krussen-bussi.

”Bussiprojektimme alkoi jo yläasteella. Ajan myötä hanke on kasvanut suuremmaksi ja suuremmaksi. Projektiin on käytetty erittäin paljon aikaa, rahaa ja energiaa, ja se on ollut aaltoileva matka kera konfilktien. Mutta lopulta selviydyimme hyvin, ja nyt olemme vihdoin saapuneet maaliin,” sanoo Bussenin bussipäällikkö Philip Wennersten.

Skam on norjalainen käsikirjoitettu hittisarja, jota Suomessa esittää YLE. Ovatko Skamin hahmojen Sanan ja Vilden villissä bussiprojektissa todellista pohjaa? Se selviää Viafreen uutuussarjasta Russ2017.

Kuusiosaisen sarjan ensimmäinen osa nyt katsottavissa osoitteessa Viafree.fi. Uudet jaksot aina perjantai-iltaisin.

Lisää taustatietoa, mikä on Russfeiring: https://en.wikipedia.org/wiki/Russefeiring