STOP THE PRESS!

Lottamuseon Tanssin Taikaa -puutarhajuhla

Lottamuseolla järjestetään la 20.5. klo 12-16 koko perheen puutarhajuhla. Ohjelmassa tasatunnein erilaisia tanssityöpajoja. Työpajoihin voi tulla ennakkoon ilmoittautumatta, kaikenikäiset viihtymään yhdessä. Lottakanttiinista saatavilla sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja suolaisia- ja makeita herkkuja sekä virvokkeita. Tervetuloa kokeilemaan ennakkoluulottomasti erilaisia tansseja! Tapahtumaan vapaa pääsy!

klo 12.00 Baletti

Tanssitaiteilija, Tanssihaasteopettaja Erja Asikainen-Sallinen opettaa Koko Suomi tanssii balettikoreografiaa

Koko Suomi tanssii -kampanja kutsuu nauttimaan tanssin ilosta – kaikki osaavat tanssia!

klo 13.00 McDanze®

Helppoja tansseja hittibiiseihin ja vanhoihin klassikoihin. Sinun ei tarvitse osata mitään – rakkaus tanssiin riittää!

klo 14 Oma tanssi

Tanssitaiteilija, Tanssihaasteopettaja Erja Asikainen-Sallinen johdattaa Omaan tanssiin. Oma tanssi tarjoaa virikkeitä ja rohkaisee omaan tanssilliseen ilmaisuun. Se kannustaa meitä kaikkia heittäytymään liikkeeseen ja löytämään oman tanssimme!

klo 15 Sambic® Iloa ja energiaa brasilialaisilla tansseilla!                              

Energiaa ja liikkuvia lanteita on luvassa Sambicin näytetunnilla! Liikuntatrendi vie meidät samba-reggaen ja samban maailmaan. Tanssimatka Bahiasta Rioon! tanssin kokemista, ilmaisua ja tanssin iloa! Tunti sopii kaikille tanssiliikunnasta kiinnostuneille.

Ohjaajana: Liikuntatuotteiden (Sambic, Tule´s Samba, Samkid ja Futis-Sambicin kehittäjä, Taina Kanerva/Tanssikoulu Sambic