STOP THE PRESS!

Hulvaton komedia Viikinsaaren kesäteatterissa

Viikinsaaren kesäteatterissa Tampereella nähdään kesällä 2017 Risto Jarvan supersuosittuun elokuvaan perustuva komediaklassikko Mies, joka ei osannut sanoa ei.

Hulvattomassa komediassa pastori Aimo Niemi palaa ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen kotikonnuilleen Suomeen. Hänet palkataan samantien seurakunnan ensimmäiseksi parisuhdeneuvojaksi. Aimo saa neuvoillaan oman ja muiden asukkaiden rakkauselämän melkoiseen solmuun, minkä seurauksena Aimolle kehkeytyy kylän suurimman naissankarin maine. Tarina on tulvillaan kommelluksia, rakkautta ja hymyä, musiikkia unohtamatta!

Mies, joka ei osannut sanoa ei -näytelmässä on nimekäs esiintyjäkaarti. Oskari-hevosena nähdään taiturinäyttelijä Ilkka Heiskanen. Pastori Aimo Niemenä hurmaa Janne Kallioniemi. Muita näyttelijöitä ovat mm. Taivaan tulet -tv-sarjasta tuttu Ria Kataja, Jarkko Tiainen, Saara Lehtonen ja Mikko Töyssy. Esityksen ohjaa tamperelainen näyttelijä ja ohjaaja Ola Tuominen.

Esityksessä kuullaan legendaarisen Kaj Chydeniuksen rakastettua tuotantoa mm. Nuoruustango ja Jos rakastat. Laulujen sovituksesta vastaa kapellimestari Antti Paranko, joka myös johtaa nelihenkistä orkesteria.

Viikinsaaren kesäteatteri on ainutlaatuinen elämys, jossa yhdistyy laivamatkat Pyhäjärvellä ja kesäteatterinautinto. Viikinsaaren kesäteatteriin pääsee kätevästi keskeltä Tamperetta Laukontorilta Hopealinjan viihtyisillä laivoilla.

Ensi-ilta on torstaina 15.6.2017.
Esityksen kesto on noin 2 h 10 min (sisältää väliajan).

www.viikinsaarenkesateatteri.fi

Lähde: Viikinsaaren kesäteatteri