STOP THE PRESS!

Robin ja monet muut tähdet Kalajoen juhannus -festareilla 22.-24.6.

Suomen perinteisin ja pitkäikäisin keskikesän juhla Kalajoen juhannus tarjoaa yleisölle tulevana suvena maamme suurimmat ja legendaarisimmat tähdet kuten pop-stara Robinin, energisistä keikoistaan tunnetun Lauri Tähkän, takuuvarmat bileet aikaansaavan Teflon Brothersin ja parhaillaan juhlavuottaan viettävän Popedan. Kansainvälisiä tuulahduksia tuo saksalainen, “Ecuador” –hitistään tunnettu DJ SASH! ja ranskalainen dance-artisti Pakito. Muita artistikiinnityksiä ovat räppärit Uniikki ja Brädi, tällä hetkellä Jenkeissä kiertävä, kotimaisen hardrockin lippulaivue Battle Beast ja tubettajatähti, artisti Arttu Lindeman.

Kaikille avoin päivätapahtuma
SummerHeat Pre Party kutsuu festarikansan ja muun yleisön alueelle viettämään yhteistä kesäpäivää. Tapahtuma-alue on päivällä maksuton. Alueella on paljon paitsi nähtävää ja koettavaa myös kisailtavaa. ”Festivaali uudistuu myös sisällöltään, kun päivätapahtuma Summer Heat on ensimmäistä kertaa avoin ja maksuton kaikille”, kertoo festivaalijohtaja Juha Laitala.

Alueen palvelutarjontaan on panostettu runsaasti. Herkullisia ruokapaikkoja ja paljon hauskaa tekemistä riittää moneen makuun koko viikonlopuksi. Kylpytynnyrit ja saunat hemmottelevat kylpevää festarikansaa, benji-hyppytorni ja helikopterilennätykset tuovat lisämaustetta extremejuhlijoille. Lisätietoa: www.kalajoenjuhannus.fi/summer-heat-preparty/

HulaHula Suomi
Robin tanssittaa Kalajoen Juhannuksen festivaaliväkeä juhannusaattona. Samalla festivaali toimii yhtenä valtakunnallisen Hulahula-kampanjan näyttämönä, kun festivaaleilla tanssitaan koko maan kattavan valtavan yhteistanssin mukana juhannusaattona klo 22. Yle toteuttaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ennennäkemättömän juhannuslähetyksen, joka näkyy myös Kalajoella juhannuksena.
Lisätietoja Hulahulasta: https://hulahulasuomi.yle.fi 

Uutena yhteistyökumppanina PST Event Oy
Perinteikkäin juhannusjuhla saa vahvistusta organisaatioonsa uuden yhteistyökumppaninsa PST Event Oy:n myötä, joka tuo alueelle uutta ilmettä ja loistoa. PST on yksi Suomen vahvimpimpia tapahtumajärjestäjiä, ja nyt osaaminen tuodaan myös Kalajoen juhannukseen. PST:n rooli tulee näkymään muun muassa alueen maisemoinnissa sekä VIP-tilan somistuksessa ja visualisoinnissa.

Kalajoen juhannusta vietetään torstaista lauantaihin 22.-24.6. Tapahtumapaikka sijaitsee Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintola Stagen alueella. Hiekkasärkille odotetaan kolmen päivän aikana noin 30 000 – 45 000 vierailijaa.

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus