STOP THE PRESS!

Lasten Keskuksen syksyssä kiehtovia kirjoja kaikenikäisille lapsille

Tunnetut muumikirjojen tekijät Riina ja Sami Kaarla aloittavat uuden vauhdikkaan kirjasarjan, joka sisältää huumoria ja jännitystä. Sarjakuvamaisesti kuvitettu Arttu Tirttu herää henkiin imee mukaansa ja uppoaa kirjakammoiseenkin lukijaan. Tittamari Marttisen Emeliiina ja hylätyn huvipuiston tapaus  on kaivattua jatkoa Runeberg Junior -ehdokkaana olleelle edeltäjälleen.

Katri Kirkkopellon rakastettu Molli-hahmo esiintyy mainiossa käännettävässä kirjassa Mullin mallin Molli. Se sisältää tekemistä niin hyvän mielen hyrinöihin kuin  pahan tuulen puuskiin. Kirkkopellon Vilske-aapisesta tutut hahmot seikkailevat nyt myös Reetta Niemelän Kaiken kadottajan arvoitus -kirjassa, joka aloittaa juuri lukemaan oppineille suunnatun Pikkiriin pulmatoimisto -sarjan.

Juhlavuonna julkaistaan Tuula Korolaisen ja Riitta Tuluston kokoama ja Maija Hurmeen kuvittama Leijona se venytteli – Sata vuotta suomalaista lastenrunoutta. Jukka Itkosen Aprillipäivän uudet runot ilakoivat nonsensen hengessä.

Tietokirjakattaus tarjoaa upeasti kuvitettuja tietokirjasarjoja eri-ikäisille lapsille – tuttiväestä teineihin! Mitä isommaksi lapsi kasvaa sitä monimuotoisemmiksi tutkimusretket tiedon maailmaan tulevat. Ihan pienille on Minimaailma-sarja, vähän vanhemmille Fiksut faktat  ja Mitä ihmettä! -sarjojen kirjat. 100 asiaa -sarjassa tutustutaan tällä kertaa ihmiskehoon. Seikkailusarjassa on historiatietoa ja jännitystä.

https://issuu.com/kirjapaja/docs/lastenkeskussyksy2017