STOP THE PRESS!

Farpoint on jännittävä VR-seikkailu vihamielisellä muukalaisplaneetalla

Tänään yksinoikeudella PlayStation®4 (PS4) –konsolille julkaistaan uusi VRseikkailupeli Farpoint. Pelissä lähdetään saattamaan kahta tieteilijää The Pilgrimavaruusasemalle, jossa tutkitaan universumin reunalla esiintyvää poikkeamaa. Salaperäinen poikkeama kuitenkin repeytyy ja sinkoaa retkikunnan tuntemattomalle planeetalle keskelle vihamielisiä avaruusolioita. Pelaajan tehtävänä on löytää eloonjääneet ja selvitä takaisin kotiin.

Farpoint on täysin PlayStation VR:lle suunniteltu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Pelaaja pääsee tutkimaan tuntemattoman maailman salaisuuksia sekä ampumaan tiensä läpi avaruusoliojoukkojen. VR-pelaamisesta tekee entistäkin intensiivisempää uusi PS VR -tähtäinohjain, joka vie pelaajan keskelle kiihkeitä taisteluita. Tähtäinohjaimen sisäiset liikeanturit ja PlayStation Cameraa tukeva valopallo seuraavat pelaajan liikkeitä äärimmäisen tarkasti. Fyysisen aseen pitäminen kädessä ja sen kautta tähtääminen, reagoiminen ja väistäminen lisäävät uusia tasoja pelikokemukseen.

Impulse Gear on kehittänyt Farpointin varta vasten PlayStation VR -laseille. Kyseessä on alan veteraanien perustama itsenäinen pelistudio, jonka tarkoituksena on luoda immersiivisiä VR-pelikokemuksia.

Farpoint-peli ilmestyy yksinoikeudella PlayStation®4 (PS4™) -konsolille 17.5.2017. Pelin suositusikäraja on 16 vuotta. Lisätietoja osoitteessa www.playstation.com. Pelin traileri on nähtävissä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=c18R6Sb97nM