STOP THE PRESS!

Kantritähti Lorrie Morgan Savoy-teatterissa torstaina 7.9.

Lorrie MorganLorrie Morgan on ensimmäinen naiskantrilaulaja, jonka kolme levyä on rikkonut platinalevyrajan. Kantrimusiikin keskuksesta Nashvillestä kotoisin oleva Morgan tunnetaan maanläheisenä tulkitsijana, joka laulaa vain lauluja, joihin pystyy samastumaan.

Morgan ammentaa lauluihinsa muun muassa vaiherikkaasta rakkauselämästään. Mukana on myös hauskanpitoa. ”Olen ollut tytär, morsian, äiti, eronnut, leski, yksinhuoltaja, selviytyjä. Toisin sanoen olen elävä, hengittävä kantrilaulaja ja tiedän mitä laulan”, Morgan kuvailee.

Vahvasti kantriperinteisiin nojaava Morgan on pysynyt uskollisena tyylilajilleen eikä ole lähtenyt seuraamaan uusimpia musiikkitrendejä. Morganin juuret kantriin ovat vahvat: Myös Morganin isä Georg Morgan oli menestynyt kantrilaulaja, joka oli perustamassa legendaarista Grand Ole Opry -salia Nashvilleen. Lorrie Morgan esiintyi itse salissa ensimmäisen kerran ollessaan vain 13-vuotias.

Laulajatar esittää Savoy-teatterissa paitsi uusimman Letting Go… Slow –albuminsa (2016) tuotantoa, myös paljon lauluja pitkän uransa varrelta. Ennen syyskuista Suomen-vierailuaan Morgan esiintyy Norjassa Lofoottien kantrifestivaaleilla, jossa hän on festivaalien pääesiintyjä.

Lorrie Morgan Savoy-teatterissa to 7.9. klo 19.00

Lorrie Morgan

  • Kolme platina-albumia, 14 top ten -hittiä
  • Levyttänyt 12 albumia, joita myyty kahdeksan miljoonaa kappaletta
  • Music City News Female Vocalist of the Year vuosina 1994, 1996, 1997 ja 1998

Lorrie Morganin kotisivu