STOP THE PRESS!

Wedding Crashersin stylet pop-hanut ”Jormaseina” Suomenlinnassa

Tulevan albumin A-puoli julkaistiin tänään – bändi huomenna Alakulttuuritalossa

Aikaisemmin tänä keväänä Good Man -singlensä ja siihen liittyvän historiallisen videonsa julkaissut Wedding Crashers viettää koko alkaneen viikonlopun juhlatunnelmissa: tänään julkaistu tulevan albumin A-puoli alias Side A sisältää viisi uuden ajan Wedding Crashers -biisiä, ja julkaisulle nostetaan maljaa huomenna lauantaina kesän ainoalla Helsingin keikalla Alakulttuuritalolla.

Side A -julkaisua voisi luonnehtia viiden biisin EP:ksikin, mutta bändille homma on selkeä – onhan Side B vielä julkaisematta.

”A-puoli julkaistaan vanhan ajan vinyylitunnelmaa kunnioittaen nyt, ja vielä yli puolet albumista säästetään syksyyn. Nyt julkaistava puolisko on hieman tummanpuhuvampi ja rokkaavampi sisältäen silti Wedding Crashersin tavaramerkiksi nousseen mehukkaan harmonian ja melodisuuden”, Esa Pottonen luonnehtii Side A:n antia.

Wedding Crashersin A-puolijulkaisun kirsikkana nähdään upouusi The Light In Your Frige -video, jossa on aistittavissa tiettyä Ohimennen/Jormas-fiilistä:

https://www.youtube.com/watch?v=982mg39Cvmk

”Tää oli ehdottomasti meidän työläin musavideo koskaan. Soittimia roudattiin kolme päivää hartiavoimin pitkin Suomenlinnan kallioita ja muureja ja soitettiin biisiä lähes 600 kertaa! Hetkeäkään emme vaihtaisi, nimittäin tuloksena ohjaaja Mikko Mällisen ehdoton mestarinäyte”, Aapo Niininen kertoo tyytyväisenä.

”The Light in your Fridge kertoo vauhdikkaan ja musikaalisen seikkailun läpi Suomenlinnan saarien. Matkalla kuitenkin ajankulku yllättäen kirjaimellisesti kiihtyy. Video tutkii liikettä ja rytmiä kokeellisella piksillaatio tekniikalla, joka yhdistää videokuvaa ja stop motion animaatiota”, ohjaaja Mikko Mällinen lisää.

Kuuntele koko A Side:

https://open.spotify.com/album/5Eo8wa3NyxCp1kdepErpqn

 

Wedding Crashers

+ Debbiefox + DJ:t

Lauantai 20.5.

Ennakkoliput ja lisätiedot: http://kulttuuritalo.fi/tapahtuma/alakulttuuritalo-10/

 

http://weddingcrashersmusic.com

www.facebook.com/WeddingCrashers