STOP THE PRESS!

Vesala keikkailee syksyllä Suomessa

Vesala keikkaileeVesala ilahduttaa keikkailemalla tänä vuonna Suomessa kesän festarien lisäksi myös syksyllä. Odotettu konserttisalikiertue käynnistyy lokakuussa ja päättyy Turun Logomoon 3. marraskuuta. Vesala on toistaiseksi keikkaillut Suomessa vain kesällä 2016.

”Ihanaa että vihdoin löytyi aikaa tehdä pidempiä konsertteja Suomessa, olen jo monta vuotta haaveillut tästä! Konserttisali-iltaan mahtuu kaikkea sellaista upeaa jota ei voi kesäfestivaaleilla esittää. Itselleni nämä keikat ovat koko vuoden odotetuin juttu ehdottomasti, odotan innolla yhteisiä iltoja yleisön kanssa.” – Vesala

Vesala julkaisi nimeään kantavan debyyttialbuminsa kesäkuussa 2016. Albumi oli kriitikoiden ja kuulijoiden ylistämä ja tuotti monta hittisingleä: Tequila, Tytöt ei soita kitaraa, Älä droppaa mun tunnelmaa sekä Ei pystyny hengittää. Vesalalle myönnettiin kesällä 2016 Juha Vainio -sanoituspalkinto ja helmikuussa 2017 Vesala palkittiin neljällä Emmalla. Tulevasta musiikista saatiin ensimmäinen maistiainen 4.5. Muitaki ihmisii -singlellä, joka nousi heti Spotifyn top10-listalle ja lisättiin isojen radiokanavien soittolistoille.

Liput myynnissä nyt

VESALA – KONSERTTISALIKIERTUE 2017

14.10. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
18.10. Tampere, Tampere-talo
20.10. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
21.10. Lahti, Sibeliustalo
27.10. Helsinki, Kulttuuritalo
28.10. Savonlinna, Savonlinnasali
3.11. Turku, Logomo

Katso kiertueen muut paikkakunnat www.warnermusiclive.fi