STOP THE PRESS!

TTT-Klubin syyskauden uutuus Mars vs. Venus? viimeistellään kesän stand up -klubeilla

Mars vs. Venus

Lataa alkuperäinen kuva
Kuvassa Riku Suokas ja Johanna Tohni. Kuva: Kari Sunnari

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni tekevät heinäkuussa Mars vs. Venus? WORK IN PROGRESS -kiertueen. Yhteensä kuudella stand up -keikalla kaksikko työstää materiaalia syksyn Mars vs. Venus? -komediaan, jossa tosielämän pariskunta Suokas ja Tohni nähdään sanailemassa miehistä ja naisista.

Kesäkiertueen aikana perataan parisuhteita ja samalla kysytään, olemmeko sittenkään niin erilaisia? Kumpi sisustaa tai siivoaa? Kumpi vaihtaa autonrenkaat? Yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa valmiin näytelmän lopulliseen sisältöön: mukaan valitaan vain ne jutut, jotka naurattavat eniten!

Kiertuepaikat ja -päivämäärät:
ke 19.7. klo 20 Teerenpeli (Hämeenkatu 25, Tampere)
pe 21.7. klo 20 Bar Aikalisä (Ankkarinraitti 2, Tampere)
la 22.7. klo 20 Hallilan Pub (Männikönkatu 2, Tampere)
ke 26.7. klo 20 Teerenpeli (Hämeenkatu 25 Tampere)
pe 28.7. klo 20 Mestarin Krouvi (Virontörmänkatu 9, Tampere)
la 29.7. klo 20 Yläbaari (Holvastintie 6, Kangasala)

Torstaina 21.9. kantaesityksensä saava Mars vs. Venus? on Luolamiehen sukua. Kyseessä on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä näytelmä. Myös kirjoitusprosessi on samankaltainen, sillä teksti testataan ja viimeistellään stand up -lavoilla. Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastaa Heikki Syrjä.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiestä loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva uusi kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä lavoilta.