STOP THE PRESS!

Marco Bjurström on palannut: Heiluta huuliasi -jaksot nyt Telia TV:ssa

Heiluta huuliasi

Markon lisäksi kuvassa Janne Kataja, Alina Tomnikov ja Sani

Marco Bjurström tekee paluun uudessa Heiluta huuliasi -ohjelmassa. Laulutaidolla ei ole tässä kilpailussa merkitystä, pääasia ovat heiluvat huulet ja vahva esitys. Ohjelman ensimmäiset jaksot ovat nyt katsottavissa verkossa.

Jokaisessa Heiluta Huuliasi -ohjelman jaksossa esiintyy kaksi julkkista, jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Myös tavikset pääsevät tulkitsemaan suosikkibiisejään.

”Ensimmäisessä juuri julkistetussa jaksossa kisaajina nähdään näyttelijä Alina Tomnikov ja viihdealan monitoimimies Janne Kataja. Jakson tuomarina toimii legendaarisen Aikakone-yhtyeen perustajajäsen Sani”, kertooTelian TV-liiketoiminnasta vastaava johtaja Henrik Laine.

”Toisessa jaksossa kisaavat koko kansan veljekset, Salatut Elämät -sarjasta tutut Sebastian ja Sergei eli Jarkko Nyman ja Tero Tiittanen. Tuomarina toimii PMMP-yhtyeen toisena osapuolena tunnettu laulaja, nykyään soolouraa tekevä Mira Luoti”, Laine jatkaa.

Jokaisessa jaksossa nähdään myös parhaat katsojien lähettämät videot, joista vaihtuva tähtituomari palkitsee suosikkinsa. Tuomareina toimivat artistit, joiden hittibiisejä yleisövideoissa tulkitaan.

”Uuden ajan tv-palveluille on tällä hetkellä todella kovaa kiinnostusta ja päivän trendinä ovatkin eri palveluiden yksinoikeustuotannot. Olemme todella iloisia, että pääsemme esittelemään koko perheen viihdeohjelman viihteen raskas-sarjalaisen Marco Bjurströmin johdolla”, sanoo Laine.

”Kaikilla oli kuvauksissa erittäin hauskaa ja esiintyjät heittäytyivät täysillä mukaan. Saimme kasaan hyvän shown,”  sanoo Marco Bjurström.

Katso kaksi ensimmäistä Heiluta huuliasi -jaksoa täältä: telia.fi/jaksot

Koko sarja julkaistaan tänään keskiviikkona Telia TV:ssä.