STOP THE PRESS!

Satama Soi Lappeenrannassa maanantaina 5.6.2017

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesterin suosittu Satama Soi -kiertue saapuu Lappeenrantaan maanantaina 5.6.2017 klo 18.

Satamatorilla pidettävässä koko perheen yhteislaulukonsertissa varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri laulattaa yleisöä vetoavalla otteellaan.

Hyvän mielen yhteislauluillassa on luvassa tuttuja kotimaisia kappaleita vuosikymmenien varrelta aina tähän päivään saakka. Jokainen esitettävä kappale on varmasti tuttu jokaiselle kuulijalle.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tiedottajan, kersantti Aleksi Murtojärven mukaan kiertue on saavuttanut aina suuren suosion.

– Ikäluokkansa taitavimmista muusikoista koottavan varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri ei jätä ketään kylmäksi. Tästä kertovat jo vuodesta toiseen täyteen vedetyt keikkapaikat.

Tapahtuma on maksuton ja kestää noin kaksi tuntia.

Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri kiertää kesä- ja heinäkuussa Satama Soi -tapahtumallaan Lappeenrannan lisäksi myös Lahdessa, Merikarvialla, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Mikkelissä. Tapahtumien tuotannossa on yhteistyössä paikalliset sotilaskotiyhdistykset. Lappeenrannassa kiertueen yhteistyökumppanina on Lappeenrannan tapahtumapalvelut – Lappeenranta Event.