STOP THE PRESS!

Teleks palaa studiosta uudella ep-levyllään Rakkauden klovnit

Teleks

Kuva: A.J. Savolainen

Markus Koskisen ja Pepe Johanssonin duo Teleks palaa studiotauoltaan ja julkaisee neljän kappaleen ep-levyn Rakkauden klovnit tänään 31.5.2017. Nimikappaleen Rakkauden klovnit lisäksilevy sisältää laulut Repaleinen ruusu, Tytöstä siellä jostakin sekä uuden radiosinglen Rollarit. Ep julkaistaan digitaalisesti suoratoistopalveluissa kuten Spotifyssä sekä digitaalisessa musiikkikaupoissa.

Teleks on julkaissut pitkän uransa aikana viisi studioalbumia sekä yhden kokoelman. Vuosien varrella Teleks on osoittautunut erittäin suosituksi radioyhtyeeksi, jonka hittejä ovat muun muassa Siivet, Hiljaa virtaa Vantaa, Elämäni viimeinen elämäni rakkaus, Tuulilasin nurkkaan, Kotimatkalla, Tyttö joka katsoo merelle, Lainaksi ystäviltäni, Kaunein kaikista sekä Retkahdus. Kaikki kyseiset kappaleet ovat olleet Suomen radiolistan Top 10:ssä. Yhtyeen kappaleita on striimattu Spotifyssä noin 5,5 miljoonaa kertaa ja videoita katsottu YouTubessa noin 4,5 miljoonaa kertaa.

Teleks tunnetaan kauniista, väheleisistä rakkauslauluistaan, joista he itsekin oppivat tämänkertaisella levytysrupeamallaan uusia puolia. ”Viiden levyn jälkeen kaverit ympärillämme kysyivät, emmekö itse muka näe mitä olemme koko ajan tehneet? Ilmeisesti emme, mutta itsellemmekin on nyt vähitellen selvennyt, että olemme kaikki nämä vuodet kirjoittaneet pitkästä parisuhteesta, emme yhden illan kulkemisista tai lyhyistä ihastumisista”, Markus Koskinen pohtii.

”Rakkaus voi kasvaa, ei vaikeuksista huolimatta, vaan niiden ansiosta”, Pepe Johansson lisää. “Oma mielikuvamme popkappaleista on ollut se, että niihin liittyy tietty vaaran tunne ja irrallisuus, vaikkakin arkisena, arkana ja vaatimattomanakin versiona. Nyt näihin nuoremman minän mielikuviin ei enää tarvitse takertua, vaan voi rehellisesti todeta, että pitkän parisuhteen salaisuus on se, että on ollut pitkään parisuhteessa”, jatkaa Koskinen.

Teleks julkaisee täyspitkän studioalbumin Pitkän rakkauden soundtrack ensi syksynä.

http://www.teleks.fi/
https://www.facebook.com/teleksmusiikki