STOP THE PRESS!

Kotimainen draama Kaiken se kestää kilpailee Moskovan elokuvajuhlilla

Visa Koiso-Kanttilan ohjaama Kaiken se kestää on valittu Moskovan kansainvälisen elokuvafestivaalin kilpasarjaan.

Moskovan elokuvafestivaali on yksi niin kutsutuista A-listan festivaalista, joihin myös Cannesin ja Berliinin elokuvajuhlat kuuluvat. Festivaali järjestetään 22.–29.6.2017.

– Kilpailu näistä paikoista on todella kovaa, minkä vuoksi olen hyvin otettu siitä, että ensimmäinen fiktioelokuvani on tullut valituksi näin arvostetulle festivaalille ja vielä pääkilpasarjaan, ohjaaja Visa Koiso-Kanttila toteaa.

Moskovan festivaalille osallistuvat ohjaaja Visa Koiso-Kanttilan lisäksi näyttelijät Antti LuusuaniemiMalla Malmivaara ja Pihla Viitala, sekä tuottajat Mika Ritalahti ja Niko Ritalahti.

– Uskon, että elokuva tulee puhuttelemaan myös kansainvälistä yleisöä. Elokuvan keskeiset teemat, kuten rakkaus ja mustasukkaisuus, sekä sukupolvien väliset suhteet ovat niin universaaleja-asioita, että ne koskettavat jollain tavalla meitä jokaista, Koiso-Kanttila pohtii elokuvan kansainvälistä vastaanottoa.

Kaiken se kestää saa ensi-iltansa Suomessa 8. syyskuuta 2017. Elokuvan on tuottanut Silva Mysterium, sen Suomen levitysoikeudet omistaa Scanbox Entertainment Finland ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys.