STOP THE PRESS!

Nuku yö ulkona 17.6.2017

  • Suomen Latu haastaa Luonnonpäivänä, lauantaina 17. kesäkuuta 2017 suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona.
  • Viime syykuussa Nuku yö ulkona -haaste sai tuhannet yöpymään ulkona. Haasteesta tuli myös ilmiö sosiaalisessa mediassa.
  • Tänä vuonna erilaisia yleisötapahtumia on jo tähän mennessä ilmoitettu 100. Päätapahtumat järjestetään Nuuksion, Salamajärven ja Hossan kansallispuistoissa. Kansallispuistoihin nousevat 100-200-paikkaiset Metsähotellit.

Kesäkuun 17. päivänä koko Suomi haastetaan nukkumaan ulkona. Suomen Ladun haaste on tähän mennessä herättänyt sosiaalisessa mediassa jo tuhansien kiinnostuksen. Viime syksynä ulkona nukkumisesta tuli ilmiö sosiaalisessa mediassa. www.suomenlatu.fi/nukuyoulkona

Nuku yö ulkona -haasteen yhteydessä kolmeen eri kansallispuistoon nousee upea Metsähotelli ravintoloineen ja palveluineen. Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen”, kuten retkeilyteltan, riippumaton tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Majoitus on maksuton. Tapahtumissa on runsas erähenkinen ja liikunnallinen ohjelma. Metsähotellit varattiin jo toukokuussa täyteen, mutta peruutuspaikkoja saattaa olla vielä saatavilla. Lisäksi tapahtumiin voi tulla mukaan omalla majoitteella tai vain vierailemaan päiväseltään.

Nuku yö ulkona -haaste on osa Luonnonpäivien tapahtumia. Luonnopäivien sivuilta löytyy jo nyt yli 100 ilmoitettua Nuku yö ulkona -yleisötilaisuutta, joista valtaosa on Suomen Ladun jäsenyhdistysten järjestämiä. www.luonnonpaivat.fi

Haluaisitko nukkua yösi Metsähotellissa?

Mikäli haluat kokeilla yöpymistä jossakin Metsähotellissa, niin ole yhteydessä tapahtumasuunnittelija Hanna Laaksoon, hanna.laakso(at)suomenlatu.fi. Paikkoja on rajoitetusti.