STOP THE PRESS!

Laulaja-lauluntekijä Matti on julkaissut livemusiikkivideon ”Mulla on laulut”

Matti

Kuva: Toni Pälli ja Heikki Kiiski

Syksyllä Tampereelta Helsinkiin kotiutunut laulaja-lauluntekijä Matti on julkaissut livemusiikkivideon kappaleeseensa ”Mulla on laulut”. Video on tehty yhteistyössä Läheltä-tuotantoyhtiön kanssa ja laulu on tallennettu yhtä aikaa videon kuvaamisen kanssa.

– Olen viimeisen vuoden aikana esiintynyt paljon mies ja kitara -hengessä. Siksi halusin myös uudella laulullani tuoda esiin samoja tunnelmia, joita keikoillani olen tavoitellut. Akustinen livevideo tuntui parhaalta toteutustavalta, Matti sanoo.

– Biisinä ”Mulla on laulut” on siinä mielessä omaleimainen muiden laulujeni joukossa, että sen tekstissä ei ole esimerkiksi täysiä riimejä lainkaan. Yleensä sanoituksissani on selkeämpi rakenne. Muistaakseni tämä teksti syntyikin hyvin nopeasti, ikään kuin purkauksena vahvan tunnekuohun seurauksena, mikä myös kuuluu lopputuloksessa, Matti kuvailee.

Musiikkivideo esittelee myös osan Matin uuden yhtyekokoonpanon jäsenistä. Laulaja-lauluntekijä on alkuvuoden aikana koonnut ympärilleen ryhmän muusikoita, jotka kesäkuun alusta eteenpäin ovat jakamassa lavaa Matin kanssa. Yhtye suuntaa studioon uudelleen myöhemmin tänä vuonna.

– Videolla soittavat kitaristi Ville Viitanen ja basisti Matias Ärrälä ovat myös vahvasti vastuussa laulun sovituksesta. Ensimmäinen, soolobiisinä keikoilla kuultu sovitus oli hyvin erilainen. Soittajat antoivat  biisiin panoksen, jonka myötä tästä saatiin tehtyä huomattavasti kauniimpi versio, Matti kertoo.

Matin yhtyekokoonpanossa soittaa myös rumpali Teemu Sarjamo. Matti keikkailee kesän aikana runsaasti, tulevat esiintymiset voi tarkistaa hänen nettisivuiltaan. Katso ”Mulla on laulut” tästä:
https://youtu.be/EBkxiDHETUA

Seuraava keikka lauantaina 10.6. O’Hara’s Freehousessa Tampereella.

http://www.mattivirallinen.com