STOP THE PRESS!

WipEout Omega Collection – Painovoimaa uhmaava kilpa-ajo tekee tyylikkään paluun

WipeOut Omege CollectionTänään julkaistiin yksinoikeudella PlayStation® 4 ( PS 4 ) – konsolille   WipEout Omega Collection . Julkaisu kokoaa yhteen WipEout HD -, WipEout HD Fury ja WipEout 2048 – pelien sisällön 4 K resoluutioisena. Musiikista tunnetun pelin soundtrackilla kuullaan myös suomalaista osaamista .

Kilpa-ajopeli WipEout nousi jo 1990-luvulla yhdeksi PlayStationin rakastetuimmista peleistä. Sittemmin futuristinen sarja on saanut jatkoa, jotka Omega Collection kokoaa yhteen näyttävällä tavalla. Peli sisältää 26 rataa, 46 alusta, lukuisia pelimuotoja ja sekoituksen uutta sekä vanhaa musiikkia.

Pelissä paahdetaan painovoimattomilla ajoneuvoilla ilmojen halki ja samalla yritetään tuhota vastustajat erilaisilla aseilla. Entistä tarkemmat grafiikat ja valaistus tekevät WipEoutista vauhdikkaamman kuin koskaan. 4K-resoluution lisäksi uudessa julkaisussa hyödynnetään HDR-teknologiaa ja 60 FPS -grafiikoita.

Suomalainen elektroduo The Prodigyn ja The Chemical Brothersin rinnalla

Musiikista tunnetussa pelissä on tällä kertaa mukana myös suomalaista osaamista. Elektroduo Movement Machina ja Timo Vaittinen ovat tehneet peliin Upsides Have Downsides -kappaleen. Pelisarjassa on aiemmin kuultu muun muassa The Prodigyn, The Chemical Brothersin ja Swedish House Mafian kappaleita.

– Olen pelannut videopelejä koko lapsuuteni, joten oman musiikin saaminen Omega Collectioniin on suurin mahdollinen kunnia, kertoo Movement Machina -nimellä musiikkia tekevä Jukka-Pekka Saarinen.

Pelin suositusikäraja on 7 vuotta. Lisätietoja osoitteessa  www.playstation.com  .