STOP THE PRESS!

Iskelmäparatiisin Laulukilpailun voittoon Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko

Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko

Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko. Kuva Ville Tarhala

Iskelmäparatiisi Laulukilpailun voiton veivät Tiina Pitkänen, Kello ja Keijo Hietikko, Kurikka. Finaali miteltiin tänään 10.6. Iskelmäparatiisi-festivaalilla Ikaalisissa. Kilpailu nähtiin myös suorana MTV:n verkossa.

Kovatasoisessa finaalissa oli mukana kahdeksan kilpailijaa. Voittajien Tiina Pitkänen ja Keijo Hietikko lisäksi Veera Vento Imatralta, Suvi Ikävalko Helsingistä, Ari-Matti Niemi Jyväskylästä, Robin Berg Lahdesta sekä Emmy Welin Turusta ja Karell Dupervall Pena Kaarinasta. Welin ja Dupervall Pena olivat mukana tänään myös finaalin toisella kierroksella. Kilpailu käytiin naisten ja miesten sarjoissa. Kilpailun molemmat voittajat kiittelivät finaalin yhteishenkeä. ”Kaikki tsemppasivat toisiaan”, kehui Keijo Hietikko.

”Suuntaan keikkalavoille. Tekeillä on myös sinkku”, toteaa Tiina Pitkänen, jolta on aiemmin ilmestynyt albumi Yksinäinen tyttö kaupungin. Hän keikkaillut ahkerasti jo vuodesta 2003 ja oli mukana Tangomarkkinoiden finaalissa 2015. ”Alan seuraavaksi kasaamaan bändia ja suuntaan myös kohti keikkalavoja”, kertoo Keijo Hietikko. Hän on valmistunut Ikaalisten artistivalmennnuksesta 2014. Kilpailukokemusta hänelle on karttunut useista laulukilpailuista, kuten vuoden 2011 Tangomarkkinoilta.

Finaalin naisten sarjan ja miesten sarjan voittajilla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa. He saavat myös artistikoulutuspaketin ja promokuvauksen.

Tuomaristoon kuuluivat Tangoprinsessa 2016 Nina Åkerman, Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän hotellin johtaja Titta-Liina Gustafsson, Plan B:n kapellimestari Marko Holstein, Radio Sunin toimitusjohtaja Sammo Hyttilä sekä tuomariston puheenjohtajana toimiva Magnum Liven Kalevi Puonti. Kilpailun järjestää Restel yhteistyössä MagnumLiven kanssa.

ISKELMÄPARATIISI-FESTIVAALI HUIPENTUU TÄNÄÄN LAUANTAINA EPPU NORMAALIN KEIKKAAN

Parhaillaan 15. juhlavuottaan viettävää Iskelmäparatiisissa on viihdytty kesäisessä säässä Suomen kovimpien nimien keikoilla. Festivaali huipentuu tänään Eppu Normaalin keikkaan ja ilotulitukseen. Tänään festivaalilla on esiintynyt jo Irina ja ennen Eppuja ennen lavalle nousevat vielä Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä Yö. Ravintola Violetassa esiintyy tanssiorkesteri Henkka ja Kulkurit sekä Taikakuu. Eilen festivaalia tähdittivät Antti Tuisku, Ellinoora, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Neljänsuora sekä Ravintola Violetassa Eija Kantola sekä Henkka ja Kulkurit. Iskelmäpartiisi valtaa festivaalin ajaksi koko Cumlus Resort Ikaalisten Kylpylän ja sen piha-alueen.