STOP THE PRESS!

Iskelmäparatiisi-festivaalin juhlavuosi kiinnosti kävijöitä

Tänä vuonna 15. juhlavuottaan viikonvaihteessa 9.-10.6. viettänyt Iskelmäparatiisi-festivaali keräsi hyvin juhlakansaa Ikaalisiin. Kova esiintyjäkattaus, kesäinen sää ja Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän viihtyisät puitteet vetivät paikalle 5 000 kävijää.

”Saavutimme festivaalin katsojatavoitteen. Palveluihin ja alueen toimintoihin tehdyt uudistukset otettiin hyvin vastaan ja saimme niistä kiitosta. Tältä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan ensi vuoden festivaalia. Palvelutaso pysyy ja esiintyjiin aiotaan satsata tämän vuoden malliin. Ennakkokysyntää ensi vuodelle on jo. Myimme viikonvaihteessa kesän 2018 festivaalille räätälöidyn festaritarjouksen liput loppuun”, kertoo hotellin johtaja Titta-Liina Gustafsson Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylästä.

Festivaaleilla nähtiin popin ja iskelmän kuumimmat tähdet Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Irina, Ellinoora ja Suvi Teräsniska. Lavalle nousivat viikonvaihteessa myös legendaariset bändit Eppu Normaali, Yö sekä Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä kohta jo 20 vuotta keikkaillut Neljänsuora. Ravintola Violettassa tanssittivat Henkka ja Kulkurit, Taikakuu ja Eija Kantola. Ilta päättyi molempina öinä ilotulitukseen.

Lauantaina kisattiin Iskelmäparatiisi Laulukilpailun finaali. Voiton kovatasoisessa kisassa veivät Tiina Pitkänen, Kello ja Keijo Hietikko, Kurikka.

Iskelmäparatiisi-festivaali on jälleen ensi vuonna 8.-9.6.2018. Vuoden 2018 festivaalin lipunmyynti alkaa syyskuussa.