STOP THE PRESS!

Suomen ensimmäinen sneaker convention järjestetään syyskuussa

SneakerLenkkarikulttuurin ympärille rakentuva Sneaker Bash 2017 kokoaa yhteen alaan liittyvät firmat, brändit ja harrastajat.  Helsingin Konepajan Brunossa järjestettävän tapahtuman takana on kolme lenkkareille omistautunutta nuorta miestä.  

Maailmalla suurta suosiota nauttivat sneaker conit  -eli eräänlaiset lenkkarimessut -rantautuvat viimein Suomeen.  Maamme ensimmäinen sneaker con on nimeltään  Sneaker Bash 2017 ja se järjestetään Helsingin Konepajan Brunossa syyskuun 16. päivä.  Tapahtuman liput tulevat myyntiin 16.6.2017 Sneaker Bashin verkkosivuilla osoitteessa www.sneakerbash.com. Lipun hinta tulee olemaan 15€,   nopeimmille on tarjolla rajoitettu erä early bird –lippuja hintaan 10€.

Sneakerkulttuurin ympärille rakentuvan tapahtuman tarkoituksena on koota alaan liittyvät firmat, brändit ja harrastajat saman katon alle.  Näytteilleasettajien ständien mukanaan tuomien ostosmahdollisuuksien lisäksi Sneaker Bashissa pääsee kuulemaan myös livemusiikkia ja kenkien ympärillä käytäviä keskusteluita. Tähän mennessä esiintyjistä on julkistettu räppäri Noah Kin ja puhujista niin sneakerkulttuuriin hurahtanut rap-artisti Brädi kuin homeofsneakers -blogistaan tunnettu Shava Sofykin. Tapahtuman juontajana toimii urbaaniin kulttuuriin laajalti perehtynyt Teemu ”Pastori” Potapoff.  Sneaker Bash 2017 lupaa tarjota mielenkiintoista sisältöä niin alan vannoutuneille harrastajille kuin kenkiin hieman kevyemminkin suhtautuville ihmisille.  Tapahtuman näytteilleasettajista sekä lopuista esiintyjistä ja puhujista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Sneaker Bash –tapahtuman järjestää kolme pääkaupunkiseudulla vaikuttavaa, lenkkareihin intohimoisesti suhtautuvaa nuorta miestä: Paavo Jokinen (19), Scott Adam Gold (19) sekä Besnik Konjuhaj (24). Alla tarkemmat esittelyt miehistä.

PAAVO JOKINEN

Ikä: 19

Asunut  suurimman osan elämästään Helsingissä mutta viettänyt osan lapsuudestaan Amerikassa

Työskentelee päätoimisesti ravintola Löylyssä.

Haaveena tehdä Sneaker Bashista iso juttu ja tehdä sitä kokopäiväisenä työnä.

Keräillyt aina pääosin Adidaksen kenkiä, mutta yrittänyt viime aikoina laajentaa kokoelmaa hieman

 

SCOTT ADAM GOLD

Ikä: 19

Syntynyt Espoossa, mutta asunut suurimman osan elämästään Siuntion takametsissä.

Päätoimisesti töissä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja Bank Norwegianin palveluksessa.

Harrastanut tanssia 5-vuotiaasta lähtien ja viimeiset vuodet kenkien keräilyä. Omistaa noin 60 paria lenkkareita. Lempikenkämerkki on Jordanit. Kalleimmat omistuksessa olevat kengät ovat Kanye Westin suunnittelemat. Erikoistunut keräilemään kultaisen värisiä kenkiä.

Haaveena perustaa oma kauppa ja se, että Sneaker Bashista tulee kansainvälisesti suosittu tapahtuma.

BESNIK KONJUHAJ

Ikä: 24

Kosovosta alunperin kotoisin oleva tradenomiopiskelija.

Perusti Sneakermarket Finland –nimisen ryhmän vuonna 2015. Kenkiin keskittyvän ryhmän tavoite oli aikoinaan n. 100 jäsentä, mutta nykyisin sieltä löytyy lähemmän 4 000 kengistä kiinnostunutta.

Ollut aina  kiinnostunut kengistä –jonottanut kenkäparia parhaimmillaan 24 tuntia. Keräily alkoi Adidas Superstareista, mutta sittemmin erikoistunut keräilykenkiin.

Sneaker Bash 2017

Konepajan Bruno, Helsinki

16.9.2017

Liput tulevat myyntiin 16.6.2017 osoitteessa www.sneakerbash.com

Lipun hinta 15€.  Nopeimmille tarjolla rajoitettu erä early bird –lippuja hintaan 10€.