STOP THE PRESS!

Beats and Stylesilta uusi biisi ja video kahdeksan vuoden tauon jälkeen

Still Alive -video kritisoi rankasti koukuttavaa digimaailmaa

DJ Alimo alias Asmo Soivio on koonnut uudistuneen Beats and Styles -kokoonpanon, ja bändin ensimmäinen uusi single Still Alive on julkaistu tänään!

Kuten alun perinkin, Beats and Styles on edelleen suuri sateenvarjo, jonka alla voidaan tehdä hyvin erilaisia asioita – tällä hetkellä Alimon voimin musaa Helsingissä ja liikkuvaa kuvaa Los Angelesissa, jossa alkuperäisen Beats and Styles -kaksikon toinen osapuoli Jaakko Manninen on vaikuttanut jo pitkään Alimon keskittyessä kotimaan kuvioihin:

”Tuntuu hyvältä tehdä musaa Beats and Styles -nimen alla. Se nimi ei ole rajoittunut mihinkään tiettyyn musiikkigenreen, eli se tuo paljon vapauksia.”

”Beats and Styles alkoi tv-ohjelmana Helsingin aluetelevisiossa ja siitä me ajauduttiin julkaisemaan musaa, ja tämän nimen alla voi tehdä paljon erilaisia asioita. Maapallolla riittää tilaa molemmille jäbille”, Alimo hymyilee.

Uudessa entistä orgaanisemmassa kokoonpanossa vaikuttavat Alimon lisäksi metallirumpalina muun muassa Ajattarasta ja Shiningista tuttu Rainer Tuomikanto, kitaroissa ovat Shiegeki Tamura sekä Markku Metsola. Bassossa on Tamuran veljeksistä toinen, Yoshiki Tamura.

Bändi on nähty jo keväällä parilla menestyksekkäällä pistokeikalla, ja Alimo toteaakin bändin tulleen jäädäkseen – siitäkin huolimatta, että Beats and Styles -brändi on ollut viimeisen kahdeksan vuoden ajan bändiä isompi juttu.

”Tarkoitus on treenata säännöllisesti ja kehittyä. Paluukeikka keväällä YleX:n risteilyllä jännitti terveellä tavalla, mutta tuntui hyvältä”, Alimo sanoo.

Tänään julkaistun Still Alive -musiikkivideon teema on selkeä kannanotto siihen, miten ihmiset unohtavat elää tässä hetkessä ja ympärillä oikeasti olevien ihmisten kanssa. Digitaalisen sosiaalisen verkoston koukuttavuus ei tuo lopulta oikeita elämyksiä.

”Tears ain´t digital.”

 

Katso Emma Ronkaisen ohjaama sympaattinen ja ajatuksia herättävä Still Alive -video täältä.

Still Alive löytyy myös Spotifystä.

 

www.facebook.com/beatsandstylesfinland

www.instagram.com/beatsandstyles

www.beatsandstyles.net