STOP THE PRESS!

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -traileri julkaistu

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset

Kuva: Era Kahyaoglu

Lyhytelokuvistaan tunnetun Hannaleena Haurun valloittava esikoispitkä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset saa ensi-iltansa 28.7.2017. Elokuvan traileri ja lisää valokuvia on nyt julkaistu. Lauri Mäntyvaaraan tuuheet ripset on riemukas tarina rakkaudesta ja vallankumouksesta, crocseista ja kissanpennuista. Elokuvassa bestiskapinalliset Satu ja Heidi vannovat ettei tosirakkaus ole kaupan. Mutta mitä vallankumoukselle tapahtuu, kun Heidi ihastuu kuumaan lätkälupaukseen?

Hannaleena Hauru on ensimmäinen 1980-luvulla syntynyt nainen, joka ohjaa pitkän elokuvan Suomen elokuvasäätiön tuella. Hänen lyhytelokuvistaan tunnetuimpia ovat Berliinin elokuvajuhlilla kilpaillut Älä kuiskaa ystävän suuhun (2010), sekä komediallinen satiiri Säälistäjät (2015).

Lauri Mäntyvaaran tuuhet ripset -elokuvan pääosissa näyttelevät Inka Haapamäki, Rosa Honkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä. Herkullisissa sivurooleissa elokuvassa nähdään mm. Janni Hussi, Samuli Vauramo ja Juhani Tamminen.

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan on tuottanut Elokuvayhtiö Aamu, levitysoikeudet Suomessa omistaa Scanbox Entertainment ja sen levittää Finnkinon elokuvalevitys. Elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=GvBhJPcxK4k