STOP THE PRESS!

OnniBus.com aloitti alkusyksyn matkojen myynnin

Onnibus.com  OnniBus.com aloitti syyskauden eli 14.8.-1.10.2017 ajan lipunmyynnin

– Yhteistyö Tampere-talon kanssa toi uuden pysäkin Tampereelle

OnniBus.com on aloittanut alkusyksyn lippujensa myymisen torstaina 15.6. kaikilla reiteillä, pois lukien reitit F11 Tampere – Pori sekä 13.8. lakkautettava reitti F12 Tampereelta Kotkaan. Vaihtoyhteysmatkat lisätään myyntiin hieman myöhemmin.

Yhtiö myy ensimmäiset matkat aina yhden euron ja euron varausmaksun hintaan. Reitti Tampereelta Poriin on yhtiössä edelleen tarkastelun alla. “Tampere-Pori-reitti oli ensimmäinen Onnibus-reitti. Junavuorojen lisäännyttyä joulukuussa, matkustajamäärissä on tapahtunut 15-20 prosentin pudotus. Tämän vuoksi tarkkailemme vielä tilannetta ennen lopullista päätöstä,” kertoo OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke.

Yhteistyöhön Tampere-talon kanssa

OnniBus.com aloitti yhteistyön Tampere-talon kanssa. Yhtiö aloitti kaikkien Tampereen kautta kulkevien reittien liikennöinnin 15.5. Tampereen keskustasta, linja-autoasemalta. Muita uusia pysäkkilisäyksiä Tampereella tehtiin Taysille, Viinikkaan, Turtolaan sekä Tampere-talolle, yliopiston viereen.

Tampere-talon pysäkki on jo käytössä reiteillä F3 Tampereelta Hämeenlinnan kautta Helsinkiin sekä reitillä F9 Turku-Tampere-Jyväskylä-Kuopio-Kajaani. Yliopiston pysäkki Tampere-talolla on nyt verkkokaupassa alkusyksyn matkoille. “Tampere-talo on Suomen kävijämäärältään suurin kongressi- ja kulttuurikeskus ja Muumimuseon avautumisen sekä uudistuksemme myötä kasvamme entisestään yli 400 000 kävijään vuodessa. Kotimaiset ja kansainväliset vieraamme matkaavat meille kaikkialta Suomesta ja niinpä yhteistyö OnniBus.comin kanssa ja pysäkki Tampere-talon kyljessä on vierailijoillemme loistojuttu. OnniBus.comin tavoin haluamme olla saavutettava ja mahdollistaa elämyksemme ja palvelumme ihan kaikille”, kommentoi Paulina Ahokas, Tampere-talon toimitusjohtaja.