STOP THE PRESS!

#Ilmoitustempaus Tampereen puistoissa

Tampereen 12 puistoissa on esillä 26.6.–30.9.2017 kuvataiteilija Janne Hokkasen #Ilmoitustempaus-teoksia. Tempaus koostuu puistojen valopylväisiin sekä roskalaatikoiden ja sähkökaappien kylkiin kiinnitetyistä, huumorilla höystetyistä ilmoituksista ja kylteistä. Niiden sanoma muuttuu katselusuunnasta riippuen. Toisesta suunnasta ihmiset kohtaavat kannustavia asioita ja toisesta kieltäviä asioita.

#Ilmoitustempaus -näyttelyn avajaiset järjestetään maanantaina 26. kesäkuuta kello 18 Hämeenpuistossa vedessä pyörivän graniittipallo -veistoksen luona Metson pääkirjaston edustalla.

Tampereen eri puistoissa olevat teokset ovat laminoituja papereita, printtejä ja printtiteippejä kylteissä ja ilmoituksissa. Puistot, joista teoksia löytyy, on merkitty #Ilmoitustempauksen karttaan. Kaikki puistot ovat sopivasti kävely- tai pyöräilymatkan etäisyydellä toisistaan.

Keskustelua monitulkintaisista ja yllätyksellisistä ilmoituksista ja kylteistä voi jatkaa sosiaalisessa mediassa hashtagilla #Ilmoitustempaus.

Lisätietoja Janne Hokkasesta