STOP THE PRESS!

Making Movies etsii avustajia kesällä kuvattavaan elokuvaan Tuska-festivaaleilta

Laadukkaista ja kansainvälisesti tunnustetuista elokuvistaan tunnettu elokuvatuotantoyhtiö Making Movies (mm. Tyttö nimeltä Varpu, Miekkailija) kuvaa tänä kesänä buddykomediaa Bändi nimeltä Impaled Rektum. Elokuvan kuvauksiin haetaan tulevana viikonloppuna 30.6. – 2.7. avustajia yhteistyössä Tuska-festivaalin kanssa. Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa tulevana viikonloppuna 20. kertaa.

Osallistumisohjeet:
Avustajia etsitään 5.8. Helsingin alueella kuvattavaan joukkokohtaukseen. Tarvetta on kaiken ikäisille ihmisille, joilla on ns. hevarilook. Avustajaksi voi ilmoittautua Tuska-festivaalilla joka päivä klo 16-21 Varustelekan kontilla. Ensimmäisenä ehtivät saavat lisäksi bändipaidan!

Elokuvan synopsis:
Pohjoissuomalainen Turo, 25v, aikoo viedä hevibändinsä (kylän ainoan) Norjan kovimmille hevifestareille.

Matkalla määränpäähän Turon on voitettava lavakammonsa todistaakseen itselleen, bändikavereilleen sekä ihastukselleen Miialle olevansa sanojensa mittainen jätkä. Tämän tavoitteen saavuttaminen hankaloituu, kun bändi aiheuttaa maailmanhistorian ensimmäisen aseellisen konfliktin Suomen, Norjan ja NATOn välille, sekä eksyy viikinkien helvettiin. Lopulta kaikesta kuitenkin selvitään hyvien ystävien ja huonon huumorin avulla.

Elokuvan ohjaavat Jukka Vidgrén ja Juuso Laatio. Elokuvan tuottaa Making Movies ja sen ensi-ilta on alkuvuodesta 2018. Elokuvan oikeudet omistaa Scanbox ja sen levittää Suomessa Finnkinon elokuvalevitys.