STOP THE PRESS!

Tampereen Teatterikesän OFF-ohjelmisto täydentyy

OFF Tampereen ohjelmistossa on tänä vuonna 36 esiintyvää ryhmää ja 104 esitystä Teatterikesän festivaaliviikon aikana 7.–13. elokuuta. Esiintyjissä on niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin ryhmiä – harrastajista ammattilaisiin ja nuorista lupauksista konkareihin. Ohjelmisto sisältää paitsi klassikoita myös uutta sirkusta, huumoria ja politiikkaa. Kaukaisimmat esiintyjät saapuvat Kiinasta, Irlannista ja Espanjasta. Tässä muutama tärppi.

Ensimmmäistä kertaa OFF-ohjelmistoon saapuu teatteriryhmä Kiinasta, Shanghaissa sijaitsevasta Fudan yliopistosta. Fudan Drama Troupe käsittelee yhteyden saamista toisiin fyysisen teatterin välityksellä esityksessä 1925•Me. Tämä ilmainen esitys ei ole sidottu kieleen, kansallisuuteen tai muihinkaan rajoitteisiin – se sopii kaikille!

Toinen takuuvarma elämys on Ritvalaiset kollektiivin Haetaan muuttoapua! -näytelmä, joka esitetään yksityisessä kerrostaloasunnossa. Muuttamisesta ja muistamisesta kertovaa esitystä mahtuu intiimin esityspaikan vuoksi katsomaan vain pieni ryhmä kerrallaan.

Koko perheen musiikkinäytelmä Sekamaailman sankarit kertoo tarinan, joka kulkee läpi aikojen ja ulottuvuuksien. Esityksessä seikkaillaan läpi Suomen satavuotisen historian, ja se on koottu eri-ikäisten tamperelaisten lapsuusmuistoista

Tutustu koko ohjelmaan OFF Tampereen omalla sivustolla.

Lähde: Tampereen Teatterikesä