STOP THE PRESS!

Hartwall Vichy tuo Tuntemattoman sotilaan hahmot pakkausetiketteihin

Hartwall Vichy / HietanenHartwall Vichy on lokakuussa ensi-iltansa saavan Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvan yhteistyökumppani.  Kesällä 2017 Hartwall Vichy 0,5 litran pullojen etikettejä koristavatkin Tuntemattoman sotilaan rakastetut päähenkilöt Rokka, Hietanen ja Koskela.

Suomen juhliessa 100-vuotista itsenäisyyttä saa syksyllä ensi-iltansa myös Aku Louhimiehen Tuntematon Sotilas -elokuva. Myös elokuvan yhteistyökumppani Hartwall Vichy juhlistaa suomalaisille tärkeän tarinan uudelleen versiointia tuomalla elokuvan päähenkilöt kesä-ajan pakkauksiinsa. Mikä yhdistää Tuntematonta ja Vichyä, ”Suomen vahvinta vettä”? 

”181-vuotias Hartwall Vichy Original ja Väinö Linnan romaani Tuntematon sotilas ovat kumpikin suomalaisten rakastamia klassikoita. Haluamme yhteistyöllä muistuttaa suomalaisesta, periksiantamattomasta asenteesta ja tukea suomalaisille tärkeän tarinan päivittämistä nykypäivään,” Aapeli Helkkula Vichyn markkinoinnista kuvailee.

”Tuntematon sotilas -elokuvaa kuvattiin kaikkiaan 80 päivää, kesästä 2016 aina maaliskuulle 2017. Satoi tai paistoi, parhaimmillaan yli 300-henkinen työryhmämme ylitti upottavia soita, kahlasi metsäpuroissa ja kantoi kuvauksissamme käytettyä rekvisiittaa ja kuvauskalustoa mukanaan. Tämä ei olisi onnistunut ilman huolellisesti toteutettua juomahuoltoa jonka keskeisessä osassa oli Hartwall Vichy Original”, Tuntemattoman tuottaja Mikko Tenhunen kertoo elokuvan synnystä.

”Kuten Tuntemattoman sotilaan hahmot Rokka, Hietanen ja Koskela, myös Hartwall Vichy on vahva ja itsevarma, mutta kuitenkin aina pilke silmäkulmassa”, Helkkula analysoi.

Promootioetiketit tulevat kaikkiin puolen litran Hartwall Vichy pakkauksiin.

Etiketit ovat osa Hartwall Vichy Originalin kampanjaa, jossa kuluttajat voivat voittaa lippuja elokuvan ennakkonäytökseen ostamalla kampanja-aikana 1.7.-31.8.2017 Tuntematon-etiketillä varustetun Vichyn. Ennakkonäytöstilaisuudet järjestetään lokakuussa Helsingissä. Lisäksi kilpailussa arvotaan Hartwall Vichy -collegepaitoja. Kilpailun arvonnat suoritetaan viikottain 9 viikon ajan.