STOP THE PRESS!

Mikael Gabriel tekee ainutlaatuisen rap show’n Tavastialla

Suomen suositumpien artistien joukkoon lukeutuva Mikael Gabriel tekee syyskuussa ainutlaatuisen rap show’n Helsingissä. Luvassa on räppiin keskittyvä erikoisshow, joka on samalla Mikael Gabrielin ensimmäinen oma keikka Tavastialla. TASOI Rap Show järjestetään Tavastia-klubilla lauantaina 2. syyskuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy tiistaina 11. heinäkuuta Tiketissä.

TASOI Rap Show’ssa Mikael Gabriel esittää myös biisejä, joita ei ole koskaan keikoilla vetänyt – radiohitit on jätetty Tavastian keikan settilistalta tällä kertaa pois. Luvassa on perinteinen räppikeikka, jolla nähdään varmasti myös useita vierailijoita. Lämmittelijät varmistuvat myöhemmin.

Mikael Gabriel on julkaissut tänään perjantaina myös kolme kappaletta sisältävän EP:n nimeltä ”6K”, joka valottaa lisää räppärin mielenmaisemaa. Osa EP:n biiseistä on nauhoitettu Los Angelesissa ja osa hänen kotonaan Espoossa. Vastaavana tuottajana on toiminut Miklun luottomies, JVG:nkin kanssa työskennellyt MDS.

”Päättäessäni HIMMEE-kiertueeni maaliskuussa, lähdin lomailemaan tyttöystäväni ja tuottajani kanssa Losiin. Aika nopeasti löysin itseni kirjoittamasta uusia biisejä. Multa on kysytty paljon Vain elämään jälkeen, että aionko jatkossa vaan laulaa ja vanhat fanit on ollut siitä jopa huolissaan. Räppäämien on kuitenkin syvällä sydämessäni ja aina osa mua, enkä aio sitä koskaan lopettaa. Näiden biisien kautta toivon, että jengi pääsee tutustumaan lisää myös mun toiseen puoleen ja muistaa kuka on Suomen kovin räppäri. Se tullaan näkemään myös Tavastialla syyskuussa. Venaan sitä keikkaa todella paljon”, kertoo Mikael Gabriel.

Tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden miessolistiksi valitun Mikael Gabrielin ura on ollut viime vuodet hurjassa nousukiidossa. Miklu on yksi Suomen streamatuimmista artisteista, jonka kaikki singlet ovat streamanneet viime vuosina vähintään kultaa. Aiemmin tänä vuonna yhdessä Isac Elliotin kanssa julkaistu EP on ollut myös suuri menestys, ja streamannut jo tuplaplatinaa. Se sisälsi myös jättimäisen radiohitin ”Liikaa sussa kii”. Tänään perjantaina Mikael Gabriel ja Isac Elliot esiintyvät Ruisrockissa ainutlaatuisella yhteiskeikalla. Miklu tahkoaa tänä kesänä festarilavoja muutenkin tiuhaan tahtiin jatkona alkuvuoden menestyksekkäälle HIMMEE-kiertueelle, joka vei miehen areenakeikoille ympäri Suomen. Yhdessä Janita Aution kanssa tehty HIMMEE-kiertueesta kertova valokuvakirja julkaistaan myöhemmin heinäkuussa. Mikael Gabriel on kunnostautunut myös näyttelijänä, ja viime vuonna hänet nähtiin peräti kahdessa elokuvassa.

KEIKKA:
Mikael Gabriel – TASOI Rap Show
La 2.9.2017 Tavastia, Helsinki
Ovet klo 19, K-18

LIPUT:

Myyntiin ti 11.7.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 26 euroa Tiketistä. Ovelta 30 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.