STOP THE PRESS!

Yösyöttö -elokuvan trailer on julkaistu

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal

– Elokuvan ensi-ilta 6.10.2017
– Rooleissa mm. Petteri Summanen, Marja Salo, Niko Saarela, Ria Kataja, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Juha Muje, Marjaana Maijala, Anna-Maija Tuokko ja Pihla Viitala

Katso täältä Yösyöttö-elokuvan yksinhuoltajan angstia huokuva trailer, joka esittelee hänen vauva-arjessaan kohtaamiansa haasteita ja toiveita. Ensi-iltansa 6.10.2017 saava hulvaton komedia perustuu Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin. Solar Filmsin elokuvan on ohjannut Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Katso trailer täältä.
https://www.youtube.com/watch?v=VP3uTdgZSYE

Elokuvan tiedot: 

Ohjaus:
Marja Pyykkö

Käsikirjoitus:
Marko Leino ja Marja Pyykkö

Tuottajat:
Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä:
Nordisk Film

Taiteellinen henkilökunta:

Kuvaus – Konsta Sohlberg
Lavastus – Sattva-Hanna Toiviainen
Äänisuunnittelu – Panu Riikonen
Pukusuunnittelu – Tiina Kaukanen
Maskeeraussuunnittelu – Kata Launonen
Leikkaus – Harri Ylönen
Musiikki – Antti Lehtinen

Synopsis:

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.