STOP THE PRESS!

Supermarsu -elokuvan ensimmäinen teaser julki

SupermarsuVapaasti Paula Norosen Finlandia Junior –ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat perustuvan koko perheen Supermarsu-elokuvan ensimmäinen teaser-trailer ja juliste ovat nyt julkaistu. Elokuva saa ensi-iltansa 26.1.2018 ja sen ohjaa Joona Tena sekä tuottaa Marko Talli Yellow Film & TV Oy:stä. Levittäjänä toimii SF Studios.

Supermarsu on ensimmäinen suomalainen elokuva, jossa käytetään poikkeuksellista tuotantotekniikkaa.
”Supermarsu yhdistää rohkeasti näytelmäelokuvan ja animaation kerrontaa, jota ei Suomessa ole aikaisemmin tässä mittakaavassa tehty”, kertoo kunnianhimoisesta hankkeesta tuottaja Marko Talli.

Supermarsun animoitu hahmo julkistettiin kesäkuussa. Elokuvassa ovat ihanat lapsinäyttelijät, eturivin aikuisnäyttelijät, huumoria sekä jännitystä ja Suomen, tai ehkä koko maailman, suloisin animoitu marsu, kommentoi tulevaa elokuvaa sekä hahmoa kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen.

Elokuvan lapsipäärooleissa nähdään lahtelainen Ella Jäppinen (Emilia) ja Porvoosta kotoisin oleva Viljami Lahti (Simo). Muissa päärooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Arttu Wiskari (Pertti), Tommi Korpela (Sakari Laaksonen), Kari Hietalahti (Rehtori), Pirjo Heikkilä (eläinkauppias), Pirjo Lonka (liikunnanopettaja), Roope Salminen & Jon-Jon Geitel (sukeltajat), Matti Onnismaa (poliisi), Tiina Lymi (kylpylän johtaja), Satu Paavola (vanupuikonnäköinen Anneli) ja Julius Lehto( Rasva-Antero).
Ääninäyttelijöinä ovat Esko Salminen (jättiläismarsu), Sam Huber (johtajasilakka) ja Jukka Rasila (taksimarsukuski).

Katso trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vQ_wQdzorE0