STOP THE PRESS!

Jysäri kokosi Himokselle 15 000 ysärin ystävää

Jysäri

Kuva: Jukka Vahter

Viidettä kertaa Keski-Suomen tapahtumakeskuksessa Himos Parkissa järjestetty ysärimusiikin festivaali Jysäri keräsi kahden päivän aikana 7.-8.7. juhlijoita yhteensä 15 000. Yleisö oli panostanut pukeutumiseen ja muuhun juhlarekvisiittaan, joten paikalla oli ysäritunnelmaa luomassa myös runsas väriloisto.

Helteisessä säässä vietetyssä Jysärissä koettiin Neon2-yhtyeen paluukeikka, hikisen hurmokselliset bileet Movetronin tahdissa ja DJ Matti Airaksisen tämän vuoden ainoa esiintyminen. Kansainvälisistä tähdistä tapahtuman ehdottomimmat vetonaulat olivat perjantain kliimaksin tarjonnut Aqua sekä yleisön villinneet Daze ja La Bouche.

Spesiaalina ohjelmanumerona tapahtuma tarjosi nostalgiaa vuoden 1995 lätkäfinaalin muodossa, jota seurasi Himos Areenan screeniltä yhteensä 500 katsojaa kannustaen Suomen jälleen voittoon.

”Viisi vuotta ja edelleen Jysäri tuo Himokselle vannoutuneita 90-luvun eurodance-faneja! Tapahtumassa on paljon vakioasiakkaita, jotka ovat olleet mukana jokaisessa Jysärissä. Puku- ja rekvisiittaloisto tekee tapahtumasta kuin iloisen karnevaalin. Tänä vuonna säänhaltija oli suosiollinen, aurinko paistoi ja lämpötila hipoi hellelukemia. Jysärikansa nautti tapahtumasta niin festivaali- kuin mökki- ja leirintäalueella. Tämä tapahtuma saa hyvälle mielelle kenet tahansa”, kommentoi tuottaja Sari Salonen.

Jysäri jälleen ensi vuonna Himos Parkissa 6.-7.7.2018. Lipunmyynti alkaa Tiketissä ja majoitusvaraukset Himoslomien keskusvaraamossa maanantaina 10.7. klo 8.00.

www.jysari.fi
www.facebook.com/jysari