STOP THE PRESS!

Reino Nordinille tuplaplatinaa

Reino Nordin - AntaudunReino Nordinille tuplaplatinaa – hittisingle Antaudun jatkaa artistin ennätyksien rikkomista

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun jatkaa menestystään. Antaudun rikkoi Spotifyssa viikonlopun aikana tuplaplatinarajan, eli 8 miljoonaa striimiä. Antaudun on näin ollen Reinon uran ensimmäinen tuplaplatina-sinkku. Lähes viisi kuukautta julkaisunsa jälkeen kappale löytyy edelleen Suomen Spotifyn soitetuimpien biisien listan sijalta 27.

Antaudun on Spotifyn lisäksi toiminut myös radioissa. Kappaleella oli hallussaan lukuisat soittolistat maan suurimmilla radiokanavilla, minkä ansiosta Antaudun oli Suomen radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen.

”Antaudun-biisi on just se biisi, jolla ikinä olisin halunnut näin suuren suosion saavuttaa. Se on biisi, jonka esittäisin ilomielin livenäkin 8000000 kertaa ja näemmä saankin näin tehdä kiitos kaikkien niiden tuhansien ihmisten joiden sydämeen se on nyt ankkuroitu. Se palautteen määrä, ja laatu, mitä jengi antaa on ihan next level. Kiitos tuhannesti ihmiset kun kuuntelette ja uskotte vielä siihen pyyteettömään rakkauteen, josta tämän laulun kirjoitin” – Reino Nordin

Kuluva kesä on ollut Antaudun-singlen menestyksen lisäksi Reinon uralla merkittävä. Artisti on kesän aikana päässyt esiintymään Suomen kovimmille festivaalilavoille, joista yhtenä mainittakoon Ruisrockin legendaarinen rantalava. Ruisrockissa kuultiin maistiaisia tulevasta, kun Reino esitti ensimmäistä kertaa seuraavan sinkkunsa ”Ihmeeni” rantalavan yleisölle.

Reinon voi nähdä livenä seuraan kerran Helsingin Allas Sea Poolilla tulevana keskiviikkona 19.7.

Loppukesän keikat:

19.7. Helsinki, Allas Sea Pool

20.7. Tampere, London Pub

22.7. Hanko, Hangon Casino

28.7. Rovaniemi, Doris Night

29.7 Oulu, Q-Stock

29.7. Seinäjoki, Solar Sound Festival

5.8. Helsinki, Weekend Festival

6.8. Heinola, Heinolassa Jyrää

11.8. Jyväskylä, Finnish Sauna Festival

12.8. Turku, Aura Fest

19.8. Tampere, Blockfest

31.8. Turku, Samppalinna

22.9. Helsinki, Konepaja Bruno