STOP THE PRESS!

OnniBus.com jatkaakin yhteyden F12 liikennöintiä uudella reitillä Tampereelta Lappeenrantaan

Onnibus.comOnniBus.comin reitti F12 Tampereelta Lahden ja Kouvolan kautta Kotkaan jatkaa liikennöintiä osuudella Tampere–Kouvola  perjantaisin ja sunnuntaisin  myös 14.8.2017 jälkeen. Reitti sai keväällä lakkautuspäätöksen, mutta kesällä matkustus on ollut vilkasta erityisesti Tampereen, Lahden ja Kouvolan välillä. ”Kesän kasvaneet matkustajamäärät ovat vaikuttaneet päätökseemme pyörtää lakkautuspäätös ja jatkaa liikennettä välillä Tampere–Lahti–Kouvola. Suurin osa asiakkaistamme matkustaa tätä väliä viikonloppuisin ja haluamme taata heille yhteyden perjantaisin ja sunnuntaisin. Koulujen loma-aikoina liikennöimme väliä päivittäin”, kertoo OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke .

Reittiosuus Kotka–Kouvola jää pois vähäisten matkustajamäärien vuoksi, mutta 13.10. alkaen F12-reitti saa päätepysäkikseen Lappeenrannan Matkakeskuksen. ”13.10. alkaen muodostuu uudelleen vaihtoyhteysreitti Jyväskylä–Kouvola–Lappeenranta sekä yksisuuntaiset yhteydet Tampereelta Mikkeliin ja Savonlinnaan. Tällä tavalla saamme laajennettua yhteyksiä Itä-Suomen ja Keski-Suomen välillä”, Helke jatkaa.

F12-reitin operoi yhtiön pitkäaikainen kumppani  Liikenne Vuorela . Kaksikerrosbussien tapaan hinnat säilyvät edullisina ja matka-ajat nopeina. Esimerkiksi Lappeenranta–Tampere -väli taittuu tasan neljässä tunnissa. ”Yhteistyö OnniBus.comin kanssa laajentaa Liikenne Vuorelan verkostoa merkittävästi. Myymme tälläkin hetkellä yhteyden Miehikkälä–Hamina–Kotka–Helsinki lippuja OnniBus.comin verkkokaupassa. Tämä on tuonut merkittävän parannuksen kyseistä väliä matkustaville asiakkaillemme. Uusi reitti on luonnollinen jatkumo yhteistyölle”, kommentoi Liikenne Vuorelan toimitusjohtaja Asta Vuorela .

Lähdöt perjantaisin ja sunnuntaisin Tampereelta Lappeenrantaan ovat klo 15:45 ja Lappeenrannasta Tampereelle klo 10:30. Loma-aikoina aikataulut ovat samat reitin liikennöidessä päivittäin.