STOP THE PRESS!

Pyynikki-ilmiö 2017 – tapahtumakokonaisuus tuo vielä kahtena kesäsunnuntaina viihteen tähtiä Pyynikin kesäteatteriin

Ismo Alanko  su 30.7.2017
Pyynikin kesäteatteri
“Olen jo kauan odottanut tilaisuutta keskittyä täysipainoisesti soolokeikkojen tekemiseen. Vaikka edellisestä varsinaisesta Ismo Alanko Yksin-kiertueesta onkin vierähtänyt vaatimattomat 22 vuotta, olen säännöllisen epäsäännöllisesti pitänyt yllä yksin esiintymisen jaloa perinnettä. Soolokeikat edustavat jonkinlaista nykyaikaista runonlaulantaa: laulut soivat sellaisina kuin ne ovat syntyneet, ja riisutuissa versioissa tekstit nousevat väkevästi esiin. Kun lavalla ovat vain laulaja ja hänen laulunsa, olemme olennaisen äärellä.” –Ismo Alanko
Ovet klo 19.00
Esitys klo 20.00
Kesto 2 tuntia, sis. väliaika
Liput alkaen 25,50 euroa (sis. palvelumaksu)
Liput tästä
Tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy

Steve ‘n’ Seagulls  su 6.8.2017
Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää.
Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee. Niin Jenkeissä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassa tehdyt lukuisat kiertueet ovat osoittaneet, että yhtye on kasvanut kauas hetkellistä huumori-ilmiöstä.
Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus sekä soittajien virtuoosimainen useiden instrumenttien käsittely tempaavat kuulijansa mukaan ennen kokemattomalle musiikkimatkalle, jossa raskaan rockin klassikot saavat arvoisensa käsittelyn ja oivaltavat sovitukset tekevät noista kappaleista jälleen tuoreita.
Ovet klo 18.00
Esitys klo 19.00
Kesto 2 tuntia, sis. väliaika
Liput alkaen 29,00 euroa (sis. palvelumaksu)
Liput tästä
Tapahtuman järjestää Ilmiö-tuotanto Oy ja Piikkikasvi Agency & Sahara